Urheilulasit

Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
139 Tulokset

Urheilulasit Mister Spexiltä: huippumerkit edulliseen hintaan

Rantalentopalloista golfiin, pyöräilystä juoksemiseen. Urheilulasien valikoimassamme on kansainvälisiä tuotemerkkejä, joissa sekä rentoja että rohkeita malleja, joten kiinnostuksesi sijainnista riippumatta löydät varmasti jotain tyyliisi sopivaa. Kokeile verkkosovitus-työkaluamme ja hyödynnä ilmaista toimitustamme yli 49,00 € tilauksille!

Mister Spexin reseptilinsseillä varustetut urheilulasit urheilullisen ilmeen luomiseksi

Urheilulajista riippumatta näkeminen pelaamisen aikana on välttämätöntä. Verkkokaupassamme saatavilla olevat urheilulasit pysyvät mukana kovempienkin urheilijoiden tahdissa , ja urheilulasien luetteloomme kuuluvien kansainvälisesti tunnettujen suunnittelijoiden valikoima tarkoittaa, että sisäinen muotifanisi löytää jotain riippumatta siitä, kuinka hillitty tai eloisa tyylisi on.

Urheilulasien ja reseptilasien valikoimassamme on muun muassa seuraavat suunnitteliat:

 • Oakley

 • Puma

 • Quicksilver

 • Adidas

 • Ray-Ban

 • Nike, ja monta muuta.

Jokainen esittelemämme kehys on suunniteltu tyylillä, mukavuudella ja kestävyydellä, ja käytetty materiaaleja, kuten hiiltä, metallia ja muovia monessa eri väreissä ja muodoissa . Mister Spexillä tiedämme kuinka tärkeää on saada kokeilla kehyksiä ennen ostamista, ja meillä on juuri täydellinen työkalu sinulle!

Mister Spexin verkko-kokeilutyökalu - ihanteellinen reseptilaseille ja aurinkolasille

Lataa valokuvasi tai kytke verkkokamerasi, niin online-sovitustyökalumme antaa sinun kokeilla kehyksiä ennen ostoa. Selaa ja löydä haluamasi kehykset ja katso kuinka ne sopivat kasvoillesi - koska tärkeätä ei ole vain se, että pidät kehyksestä, vaan myös se, että kehys korostaa kasvojasi . Kätevällä verkkosovitus työkalun avulla näet heti miltä näytät uusissa urheilulaseissasi ennen kuin suoritat ostosi.

Mutta entä jos rakastat miltä ne näyttävät, mutta ne eivät silti sovi oikein hyvin, kun olet vastaanottanut toimituksen? Ei syytä huoleen, 30 päivän palautuskäytäntömme avulla voit lähettää urheilulasit takaisin meille, ja me tarjoamme sinulle täyden hyvityksen, 100% taattua. Tällä tavalla voit kokeilla niin monta urheilulasiparia kuin haluat kotisi mukavuudessa . Joka vaiheessa palvelumme on luotettava, ammattimainen ja - ennen kaikkea - vaivatonta.

Hanki resepteisi ja tyylisi mukaiset silmälasit

Tietenkin tiedämme myös sen, että urheilulasit eivät ole pelkästään siitä kiinni miltä ne näyttävät, vaikka se olisikin design kehys. Linssit ovat yhtä tärkeitä, ja tässä optiikkomme ovat asiantuntijoita. Reseptilinsseillä varustetut urheilulasien linssit hiotaan tarkasti reseptisi mukaan, jonka tiedot saat lisättyä, heti kun olet valinnut kehyksesi. Jos sinulla on kysyttävää linssimääräyksestäsi, olet tervetullut ottamaan tiimiimme yhteyttä, niin he auttavat sinua

Reseptilinssien lisäksi voit myös valita polarisoidut linssit , jotka ovat ihanteellisia suojaamaan häikäisyltä ja heijastavilta pinnoilta ulkona urheilua pelatessa. Suojaa silmiäsi UV-säteilyltä uusilla laseillasi. Valitsit sitten polarisoidut linssit tai pelkät kirkkaat linssit – joissa on naarmu- että iskunkestävä pinnoite - uudet urheilulasit auttavat sinua saavuttamaan voittoa!

Lisäksi reseptilasien ja urheilulasien hinnat saattavat jo olla alhaiset, mutta olemme ottaneet säästöt askeleen pidemmälle. Kun teet tilauksen yli 49,00 puntaa urheilulajeista, aurinkolaseista tai muista silmälasistä Mister Spex-verkkokaupassa, toimitamme tilauksesi sinulle ilmaiseksi.

Urheilulasien ostamisen etuihin Mister Spexiltä kuuluu:

 • Laaja valikoima suunnittelijalaseja mallistoissamme

 • Edullinen hinta kaikissa laseissamme

 • Laadukkaat linssit sisältyvät ostohintaan

 • Verkko-sovitustyökalu

 • Ilmainen toimitus (tilauksille yli 49,00 €) ilmaiset palautukset, ja 30 päivän palautuslupa

Joten mitä odotat? Selaa valikoimaamme jo tänään!

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo