Urheilulasit

Polarisoidut urheilulasit

Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
843 Tulokset

Polarisoidut aurinkolasit urheiluun

Urheileminen auringon paisteessa voi olla vaikeaa ilman kunnon aurinkolaseja. Lisäksi on hyvä pitää huolta silmistä ja suojella niitä vaarallisilta UV-säteiltä. Asialliset UV-suojalla varustetut polarisoidut aurinkolasit sallivat sinun nauttia auringosta ja liikkumisesta huoletta. Nämä polarisoidut lasit Mister Spexiltä eivät vain näytä hyvältä, vaan tarjoavat myös täyden suojan ja kirkkaan näkökentän joka tilanteessa.

Mister Spexin polarisoidut aurinkolasit on varustettu polarisoiduilla linsseillä, jotka suodattavat vaarallisen säteilyn valosta, jotta silmäsi ovat suojatut aamun ensimmäisistä auringonsäteistä lähtien. Uusin UV-teknologia pitää huolta silmistäsi päivän jokaisena hetkenä auringon alla.

Mister Spex on netissä toimiva optikkoliike, jolla on tarjota yli 2000 tuotetta yli 60 huippumerkiltä, jotka toimittavat tuotteensa Mister Spexille. Toimitamme tilaukset nopeasti ja tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden sovittaa tuotteita ennen lopullista ostopäätöstä. Mister Spexille asiakkaiden tyytyväisyys on tärkeää, siksi haluamme, että voit sovittaa tuotetta rauhassa ennen kuin päätät mitä haluat. Hanki omat polarisoidut aurinkolasisi Mister Spexiltä jo tänään.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo