Silmälasit

Valkoiset silmälasit

Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
75 Tulokset

Lisää eleganssia asuusi valkoisilla silmälaseilla

Ilman epäilystäkään valkoinen on yksi monikäyttöisimmistä väreistä, sillä se on helppo yhdistää muihin väreihin ja se edustaa klassista tyyliä. Valikoimamme valkoisia silmälaseja on valittu maailman ykkösmerkeiltä niin, että se koostuu klassisista, rohkeista, trendikkäistä ja yllättävistä kehyksistä, joilla voit tuoda tyylisi uudelle tasolle.

Tilaa tyylikkäät valkoiset lasit Mister Spexiltä

Oli vaatekaappisi sitten värikäs koko kesän ja hieman hillitympi talvisaikaan, oikeat silmälasit ovat tärkeä osa asukokonaisuuden luomisessa. Valkoiset lasit takaavat , että sinulla on aina asuun sopivat lasit tarjoten sinulle mahdollisuuden leikitellä eri väreillä ja asukokonaisuuksilla.

Kokoelmamme valkoisia silmälaseja koostuu eri kokoisista ja värisistä kehyksistä eri kansainvälisiltä merkeiltä, jotka arvostavat muotia yhtä paljon kuin laatua. Kun teet ostoksesi Mister Spexillä, löydät kehyksiä muun muassa seuraavilta merkeiltä:

  • Tommy Hilfiger

  • Diesel

  • Carrera

  • Boss

  • Carolina Herrera

Suosit sitten täysin valkoisia laseja tai kehyksiä, joissa on valkoisia elementtejä, löydät varmasti etsimäsi kattavasta valikoimastamme.

Osta silmälasit helposti ja mukavasti kotoa käsin

Nykypäivän digitaalisessa maailmassa ostaminen nettikaupassa on aina vain helpompaa. Kun kyseessä on kehykset, on niiden sovittaminen hyvin tärkeä osa prosessia. Kun teet ostoksesi Mister Spexillä, saat kivijalkaliikkeen edut nettikaupan käytännöllisyydellä höystettynä. Meidän virtuaalisella sovitusohjelmallamme ja kotisovituspalvelullamme voit sovittaa niin monia kehyksiä kuin haluat, ennen kuin teet lopullisen ostopäätöksenOhjelmaa on helppo käyttää ja se sovittaa haluamasi kehykset kasvokuvasi päälle nopeasti.

Tämän lisäksi ostaessasi Mister Spexiltä saat korkealaatuiset naarmujen kestävät linssit omilla voimakkuuksillasi varustettuna. Kaikissa linsseissä on UV-suoja, joka suojaa silmiäsi auringolta, ja myös muita lisävaihtoehtoja on tarjolla, jos tarvitset linsseihisi erikoisominaisuuksia.

Mister Spexiltä ostamisen edut

Meillä on tarjolla merkkikehyksiä ja laatulinssejä, mutta palveluumme kuuluu vielä muutakin. Kun tilaat lasit nettikaupastamme, saat myös seuraavat edut:

  • Loistavat hinnat merkkikehyksille

  • Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu

  • Innovatiivinen ja käytännöllinen sovitusohjelma

  • Ilmainen toimitus yli 49 euron arvoisille tilauksille

  • 30 päivän palautusoikeus

Jos tyyli on sinulle yhtä tärkeää kuin laatu, olet tullut oikeaan paikkaan. Tutustu valkoisten lasien valikoimaamme ja löydä unelmalasisi!

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo