Silmälasit

Keltaiset silmälasit

Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
1 667 Tulokset

Lisää väriä lookkiisi keltaisilla laseilla Mister Spexiltä

Kun haluat kiinnittää lisähuomiota asusteisiisi, harvat värit herättävät yhtä paljon huomiota kuin keltainen - ja meidän kokoelmamme keltaisia laseja ilmenee kaikissa väreissä ja eri kokoisina. Etsit sitten millaisia keltaisia laseja tahansa, tarjoamme kehyksiä kansainvälisiltä huippumerkeiltä ja laatulinsseillä varustettuna. Kokeile keltaisia silmälaseja netissä jo tänään ja nauti kaikista asiakaseduistamme!

Esittele tyylisi: hanki itsellesi muotitietoiset keltaiset silmälasit

Etsitkö uusia silmälaseja, jotka esittelevät hyvän makusi erityisillä yksityiskohdilla? Sitten tulet rakastumaan kokoelmaamme merkkikehyksiä keltaisen eri sävyissä. Valikoimamme sisältää monia eri värejä ja kokoja, luvaten sen, että päädyitpä mihin tahansa valintaan, tulet olemaan tyytyväinen uuteen lookkiisi. Valikoimamme kehykset tulevat muun muassa seuraavilta merkeiltä:

  • Ray-Ban

  • Oakley

  • Persol

  • Dolce&Gabbana

  • Escada

Ja tämä on vain pieni maistiainen ihanista yllätyksistä, joita löydät keltaisten silmälasien valikoimasta. Kysymys kuuluukin, mitkä kehykset sopivat sinulle parhaiten?

Sovita kehyksiä ennen tilaamista

Uusien silmälasien hankkimisessa hauskinta on eri kehysten sovittaminen, ja meidäninnovatiivisella virtuaalisella sovitusohjelmallamme voit sovittaa niin monia kehyksiä kuin haluat lähtemättä minnekään kotisohvalta. Ladatun tai webbikameralla otetun kuvan avulla ohjelma sovittaa kehykset kasvoillesi, jonka ansiosta näet miltä lasit todellisuudessa näyttäisivät päälläsi.

Tiedämme myös, että itse sovitustuntuma ja ulkonäkö eivät aina kohta; ei ole merkitystä kuinka paljon pidät joistain keltaisista kehyksistä, jos ne vain eivät tunnu hyvältä kasvoilla. Jos näin käy, voit aina palauttaa lasit 30 päivän palautusoikeuden ansiosta, ja saat rahasi takaisin samoin tein. Lähetät vain lasit meille ja palautamme rahasi tilillesi, tämä on takuu.

Keltaisten lasien ostamisen edut Mister Spexillä

Mister Spex tarjoaa paljon muutakin kuin upeita kehyksiä huippumerkeiltä. Kun tilaat Mister Spexiltä, saat myös:

  • Loistavat hinnat merkkikehyksille

  • Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu

  • Innovatiivinen ja käytännöllinen sovitusohjelma

  • 30 päivän palautusoikeus

  • Valitsit sitten mitkä keltaiset kehykset tahansa, Mister Spexiltä ostaessa säästät niin rahaa kuin aikaa. Tutustu valikoimaamme ja valitse keltaiset silmälasisi jo tänään!

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo