Alexander McQueen Aurinkolasit

Alexander McQueen
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
72 Tulokset

Alexander McQueen – aina erilainen!

Kaikkien muotitietoisten unelma: progressiivinen Alexander McQueen -aurinkolasimallistomme naisille ja miehille. Mallit ovat särmikkäitä, tyylikkäitä, erilaisia ja aina huomiota herättävän elegantteja. Tyypillisessä punk-ikonongrafiassa epätavalliset muodot ja värit mullistavat brittiläisen kulttimerkin Alexander McQueenin suositut lookit ja tekevät aurinkolaseista taas ehdottoman lempiasusteemme. Alexander McQueenin hienostunut ja vahva tyyli heijastuu eyewear-mallistossamme, jossa vastakohdat, kuten romantiikka ja kapinallisuus, perinne ja moderni sekä vahvuus ja sirous, sulautuvat taidokkaasti toisiinsa. Jokainen malli sopii siten täydellisesti yksilölliseen, muodikkaaseen tyyliisi. Huolimatta siitä, mitä aiot tehdä ja millä olet liikkeellä, ole yksinkertaisesti erilainen: ole oma itsesi Alexander McQueen -aurinkolaseillasi.

Alexander McQueen – leikittele vivahteillasi!

Jokainen McQueen-aurinkolasimalli heijastaa brittiläisen muotineron Lee Alexander McQueenin tyyliä, joka on määritellyt kaikki perinteiset rajat rikkovan designermalliston. Alexander McQueenin eyewear-asusteiden maailmaa dominoi brittiläisten nuorten vastakulttuurien anarkinen sielu. Ylellinen merkki edustaa moninaisuutta ja leikittelee mitä erilaisimmilla vivahteilla. Huolella valitut, korkealaatuiset materiaalit, kuten asetaatti ja metalli, modernit tekniikat ja taidokas käsityötaide yhdistävät muodikkaat vastakohdat, vahvuuden ja hienostuneisuuden toisiinsa. On tuskin olemassa asustetta, joka korostaa yksilöllistä asennettasi paremmin kuin Alexander McQueen -aurinkolasit!

Alexander McQueen – näytä karismasi!

Älä ujostele sovittaa vastakohtiasi yhteen! Sillä se tekee sinusta sen, kuka olet! Naisten ja miesten Alexander McQueen -aurinkolaseja on saatavilla mitä erilaisimmissa väreissä ja monissa eri muodoissa. Rakastatko trendikkäitä malleja kulmikkailla tai pyöreillä silueteilla? Vai nostalgista tunnelmaa huokuvia vintage-silmälaseja? Vai oletko ennemminkin cateye- ja oversized-tyylien ystävä? Ehkä haluatkin jotain rohkeampaa, kuten graffittiprinttiä, niittejä, pääkallokuvioita tai lävistyksiä? Miten ikinä haluatkaan ilmaista itseäsi, yksi asia on varma: Alexander McQueen -silmälaseilla voit vihdoin ilmaista itseäsi yksilöllisesti ja saada karismasi säteilemään! Jokaiseen makuun, jokaiseen tilanteeseen ja jokaiselle tyypille löytyy aina sopiva ja ylellinen it-asuste! Vakuutu itse Alexander McQueenin luksusbrändistä ja löydä uusi lempiasusteesi!

Alexander McQueen -aurinkolasisi – osta nyt edullisesti verkosta Mister Spexiltä

Etsitpä sitten aurinkolaseja töihin tai vapaa-ajalle: naisten ja miesten Alexander McQueen -aurinkolasit ovat aina ainutlaatuiset.

  •   Helppo näkötesti verkossa

  • Nopea toimitus

  • Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksille, ilmainen palautus aurinkolaseille

  • 30 päivän palautusoikeus

Haluaisitko tietää lisää Alexander McQueenin ylellisestä ja vallankumouksellisesta high fashion -brändistä ja palveluistamme? Mister Spexin asiakaspalvelutiimi auttaa sinua mielellään.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo