Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit
Pään leveys
  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset
Muoto
Tyyppi
Kasvot
Ominaisuudet
Tuotemerkki
Kehyksen väri
Materiaali
Hinta, €

Loveyewear Trend Kaikki tuotemerkit

(3)
  • Loveyewear Trend
Näytä tuotteet välillä 1 - 3/3

Loveyewear Trend Mister Spex -verkkokaupasta

Ruotsalaiset silmälasit valloittavat Suomen! Loveyewear Trend on nuorekas, muodikas ja trendikäs tuotemerkki. Mallistossa on nykyaikaisia muotoja ja myös uusimpia retrotyylisiä kehyksiä. Loveyewear Trend on täydellinen valinta nuorille asiakkaille, jotka peräänkuuluttavat uusimpia trendejä. Brändi on täydellinen kaikin tavoin: hienostuneet silmälasit näyttävät hyviltä, ja tekevät vaikutuksen myös käyttömukavuudellaan ja houkuttelevalla hinnallaan. Haluat sitten muovi- tai metallikehykset, tilaa ruotsalaismerkin silmälasit Mister Spex -verkkokaupasta, joka toimittaa ne suoraan kotiovellesi. Loveyewear Trend -silmälasit tunnetaan hyvin kaikissa Pohjoismaissa. Uusia trendejä luodaan Pohjoismaiden muotipääkaupungeissa, joista ne leviävät muualle maailmaan. Nyt nämä trendit ovat valloittaneet myös Suomen. Vintage-klassikoiden moderni tulkinta inspiroi ennen kaikkea nuorta trenditietoista henkilöä, joka on yksilöllisen, raikkaan ja karismaattisen tuotemerkin täydellinen ruumiillistuma. Siro ja kevyt design, klassiset muodot, upeat värisävyt ja jännittävät yksityiskohdat antavat näille silmälaseille niiden uniikin ja omaperäisen tyylin. Tradition ja nykyaikaisuuden täydellisen yhdistelmän ansiosta on vain ajan kysymys ennen kuin trendistä tulee muoti-ilmiö.

Väripaletti vaihtelee maanläheisistä ja hillityistä ruskean, sinisen, mustan ja harmaan sävyistä naisille sopiviin punaiseen ja vaaleanpunaiseen. Nämä uskomattomia kuvioita sisältävät kaksisävyiset kehykset ovat ehdoton asuste. Loveyewear Trend -silmälaseissa on paras vintage-tyyli. Pyöreillä linsseillä varustetut mustat muovikehykset herättävät henkiin 1960-luvun, jolloin Beatlesin keulahahmo John Lennon käytti pyöreitä silmälaseja. Ne ovat taas muodissa Johnny Deppin ansiosta, joka teki panto-muodista nykyaikaisen villityksen. Itsevarmat silmälasien käyttäjät arvostavat silmiinpistäviä kehyksiä. Korosta omaa persoonallisuuttasi trendikkäillä Loveyewear Trend -silmälaseilla!

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.