Nyt uutta: tämän syksyn ja talven halutuimmat silmälasitrendit!
Tutustu nyt!
Michalsky for Mister Spex

”Be Yourself” -mallisto – löydä kaunein minäsi

”Be Yourself” – Michael Michalsky on luonut uuden malliston yksinomaan Mister Spexille. Mallisto huokuu urbaania katumuotityyliä ja minimalistista hienostuneisuutta ja viettelee sinut elämänilolla ja klassisella vaatimattomuudella. ”Be happy” -malliston jatko tarjoaa erittäin korkeaa laatua ja erityisen vietteleviä malleja, jotka takaavat loistavan kesän täynnä rakkautta ja iloa.

Selkeitä linjoja ja klassista vaatimattomuutta

Sointuvat nimet kuten charm, liberate tai outshine kuvaavat malliston monia erilaisia vivahteita. Ajattoman elegantti muotoilu ja hienostuneet yksityiskohdat antavat jokaiselle mallille ylimääräisen annoksen tyyliä ja tarvittavaa glamouria. Olipa kyseessä 80-luvun tyylikkäät Aviator-lasit tai klassisen pyöreät muodot – nämä silmä- ja aurinkolasit asettavat uusia, yksilöllisiä mittasuhteita.

Simälasitrendit Windsor Refresh

„All that matters is that you are yourself. It is all about individuality."

Michael Michalsky

Simälasitrendit Windsor Refresh

Mustaa, kultaa ja läpinäkyvää

Pyöreät muodot tai kokokehyksiset, hieman ylisuuret silmälasit yhdistettynä huumaaviin värivaihtoehtoihin, minimalistiseen metalliin tai mahtaviin materiaaliyhdistelmiin – dynaaminen yhdistelmä, jossa on kaikki yksityiskohdat, joita arvostamme: täydellinen istuvuus, tyylikäs design ja terävä näkö. Nämä trendikkäät eyewear-asusteet taikovat silmänräpäyksessä hymyn kasvoillemme ja saavat meidät hyvälle tuulelle!

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

tuotetta

(108)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/108

MICHALSKY for MISTER SPEX: urbaaneja silmä- ja aurinkolaseja Berliinistä

Michael Michalsky on yksi Saksan tunnetuimmista suunnittelijoista. Hän opiskeli arvostetussa London College of Fashion -korkeakoulussa ja aloitti uransa desginmanagerina Levi Strauss & Co.:lla. Vuonna 2003 Michalsky sai ”National Designer of the Year” GQ Award Germany -palkinnon ja vuonna 2004 hänet palkittiin ISPO VISION:in vuoden urheilusuunnittelijana. Suurinta ja tärkeintä tehtäväänsä hän suorittaa kuitenkin tällä hetkellä (tietysti aivan objektiivisesti tarkasteltuna) suunniteltuaan Mister Spexille MICHALSKY for MISTER SPEX -malliston. Tämän malliston silmä- ja aurinkolasit ovat urbaaneja, ja ne leikittelevät modernilla muotokielellä pyrkimättä kuitenkaan liikaa parrasvaloihin. Michalskylle silmä- ja aurinkolasit ovat ennen kaikkea ajattomia seuralaisia, joilla on erityinen tehtävä: kehystää kantajansa persoona. Haluaisitko ostaa uudet MICHALSKY-silmälasit verkosta? Siinä tapauksessa olet Mister Spexillä, johtavalla verkko-optikolla, juuri oikeassa paikassa: myymme korkealaatuisia silmälaseja, aurinkolaseja ja piilolinssejä huippumerkeiltä ja -valmistajilta.

MICHALSKY for MISTER SPEX -malliston silmälasit: selkeitä muotoja

MICHALSKY-malliston silmälaseissa on selkeät ja mukavat linjat sekä hillityt värit, ja ne on valmistettu kevyistä materiaaleista kuten metallista ja muovista. Michalskyn ”people on the move” -motolle uskollisena silmälasit ovat erittäin toiminnallisia ja arkeen sopivia: ne sopivat mitä erilaisimpiin tilanteisiin ja ovat yhdistettävissä monenlaisiin tyyleihin. Valitsitpa sitten klassiset pilottilasit, trendikkäät pyöreät silmälasit tai vintage-tyyliset butterfly-kehykset: Berliinin kadut odottavat sinua! Käytä Mister Spexin suodatintoimintoa löytääksesi täydellisesti juuri sinulle sopivan MICHALSKY-mallin nopeasti ja helposti. Voit valita suodattimista haluamasi mallin, värin ja materiaalin. Suodatamme valikoimastamme toiveitasi vastaavat mallit ja näytämme sinulle silmänräpäyksessä, mitkä kehykset sopivat sinulle parhaiten. MICHALSKY for MISTER SPEX -malliston useimmat silmälasit ovat saatavilla myös moniteholaseina.

MICHALSKY for MISTER SPEX -aurinkolasit: korttelin cooleimmille

Mitte, Kreuzberg tai Wedding: MICHALSKY-aurinkolasit viihtyvät kaikissa Berliinin kaupunginosissa. Etkö asu Berliinissä? Sitten nämä mallit ovat mahdollisuutesi kokea Berliinin rento ja urbaani elämäntunne. Uusimmassa Be Brave -mallistossa metalli on tärkeässä roolissa. Metallisten aurinkolasien moderni ja puhdas ilme täydentyy hillityillä yksityiskohdilla, kuten sankojen kaiverruksilla. Michael Michalsky: ”Mallit ovat saaneet selkeän ja vahvan aseman, joka korostuu tyylikkäillä metallisangoilla”. MICHALSKY for MISTER SPEX -mallistosta löytyy myös trendikkäitä XL-kehyksiä, suosittua Havanna-kuviota ja vastustamattomia tumman mustan ja kimaltelevan kullan yhdistelmiä.

Sovita aurinkolaseja verkossa ja tee täydellinen päätös

Ostat ehkä ensimmäistä kertaa silmälaseja verkosta tai voit olla jo vakuuttunut verkko-ostosten tekijä: Mister Spexillä sekä aloittelijat että kokeneemmatkin asiakkaat ovat hyvissä käsissä. Me autamme sinua vaihe vaiheelta ostoprosessissa aina alkuhetkistä tilauksen sinetöimiseen – nopeasti, helposti ja turvallisesti. Yksi tärkeimmistä vaiheista on silmälasien ja aurinkolasien virtuaalinen sovittaminen. Innovatiivisen sovitustyökalumme ansiosta voit sovittaa useimpia malleja kaikessa rauhassa valokuvan tai webbikameran avulla. Siten saat heti kuvan siitä, miten eri kehykset sopivat sinulle. Lisäksi voit tilata neljät kehykset seitsemäksi päiväksi kotisovitukseen: valmistamme sinulle sen jälkeen valitsemasi lasit Berliinin työpajallamme.

Tutustu muihinkin suosittuihin Mister Spex -merkkeihin

MICHALSKY for MISTER SPEX on syntynyt, kuten nimikin jo kertoo, yhteistyössä Mister Spexin kanssa – ja olemme siitä erittäin ylpeitä! Voidaksemme tarjota asiakkaillemme alati kuumimmat trendit ja nerokkaimmat innovaatiot, panostamme omiin merkkeihimme todellisella intohimolla:

  • CO CO -merkkimme edustaa luonnollisuutta: kehyksissä käytetään ainoastaan luomuasetaattia.
  • Saksan Unelmien poikamiestyttö -ohjelmasta tuttu Nadine on luonut yhteistyössä Mister Spexin kanssa Nadine Klein x Mister Spex -malliston: nörttisilmälaseja sekä uskomattoman hienostuneita ja tyylikkäitä aurinkolaseja.
  • CO Optical on bestseller-mallistomme: puhdas, kevyt ja yksinkertaisesti haluttu!

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10% alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo