Tervetuloa Mister Spexille

Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa.

Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

Michalsky for Mister Spex
Uusi kokoelma "Be Brave"

Michalsky for Mister Spex

"Be Brave" - Michael Michalskyn uusi kokoelma on suunniteltu erityisesti meille. Uusi mallisto: puhdas linjainen, korkealaatuinen ja moderni. Tutustu editoriaaliin ja näet miksi nämä mallit ovat erityisiä.

Michalsky for Mister Spex

Keskiössä metalli

Puhdas linjainen suunnittelu antaa näille kehyksille autenttisen ilmeen. Malliston muotoilu on yhdistelmä urbaania eleganssia ja modernia katutyyliä. Pienet yksityiskohdat, kuten sankojen koristelu kuvioinnilla, korostavat ja antavat jokaiselle mallille niiden oman luonteen.

Simälasitrendit Windsor Refresh
Michalsky for Mister Spex
Simälasitrendit Windsor Refresh

Modeni & vaikuttava

Miksi me ihastuimme uuden malliston tyylikkääseen ilmeeseen? Koska se jättää tarpeeksi tilaa oman persoonallisen tyylin luomiseen, samalla kun se kerää katseita ilmeikkäällä suunnittelullaan. Täydellisenä esimerkkinä tästä on tumman mustan ja kiiltävän kullan yhdistelmä XL-kehyksissä.

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

tuotetta

(135)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/135

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.