Tarjoamme ALVit!¹ – Alennuskoodi: TAXFREE21
Michalsky for Mister Spex
Uusi kokoelma "Be Brave"

Michalsky for Mister Spex

"Be Brave" - Michael Michalskyn uusi kokoelma on suunniteltu erityisesti meille. Uusi mallisto: puhdas linjainen, korkealaatuinen ja moderni. Tutustu editoriaaliin ja näet miksi nämä mallit ovat erityisiä.

Michalsky for Mister Spex

Keskiössä metalli

Puhdas linjainen suunnittelu antaa näille kehyksille autenttisen ilmeen. Malliston muotoilu on yhdistelmä urbaania eleganssia ja modernia katutyyliä. Pienet yksityiskohdat, kuten sankojen koristelu kuvioinnilla, korostavat ja antavat jokaiselle mallille niiden oman luonteen.

Simälasitrendit Windsor Refresh
Michalsky for Mister Spex
Simälasitrendit Windsor Refresh

Modeni & vaikuttava

Miksi me ihastuimme uuden malliston tyylikkääseen ilmeeseen? Koska se jättää tarpeeksi tilaa oman persoonallisen tyylin luomiseen, samalla kun se kerää katseita ilmeikkäällä suunnittelullaan. Täydellisenä esimerkkinä tästä on tumman mustan ja kiiltävän kullan yhdistelmä XL-kehyksissä.

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

tuotetta

(125)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/125

"Michalsky for Mister Spex” Mister Spexillä

Michael Michalsky, nimensä mukaan nimetyn muotitalo Michalskyn perustaja, on kiistatta yksi maailman tunnetuimmista ja vaikutusvaltaisimmista nykyajan saksalaisista muotisuunnittelijoista. ”Michalsky for Mister Spex” sisältää upean silmälasikokoelman, jonka tämä ylistetty suunnittelija on luonut Mister Spexille, jonka verkkosivustolta löydät mitä hienoimman silmälasi- ja aurinkolasivalikoiman.

Minimalistinen design, kauniit muodot, puoleensavetävät värit ja erinomainen yksityiskohtien huomiointi muodostavat yhdessä tämän upean kokoelman tunnusmerkit. Kotikaupunkinsa, joka myös on Saksan pääkaupunki, inspiroimana suunnittelija nimesi valikoimansa Berliinissä sijaitsevien suosikkipaikkojensa mukaan. Ensiluokkaisista materiaaleista ja korkealaatuisista linsseistä tehnyt lasit ovat saatavissa monissa eri muodoissa, väreissä ja designissa, sopien jokaiseen makuun ja tilaisuuteen. Klassisesta designista ja hillityistä väreistä aina huomiota herättäviin kuoseihin ja eloisiin väreihin – nämä silmälasit tekevät vaikutuksen nykypäivän jopa tarkkaavaisimpiinkin muotiin perehtyneisiin miehiin ja naisiin. Nämä huoliteltua ja tyylikästä vivahdetta tyyliisi ja persoonallisuuteesi tarjoavat lasit ovat todellinen muodin ”must-have” voittaaksesi ihailevia katseita vaivatta, missä sitten menetkin!

Mister Spexiltä löydät täyden kokoelman Michalsky-laseja. Käytä verkkopohjaista sovitustyökaluamme nähdäksesi miltä lasit näyttävät päälläsi sekä löytääksesi makuusi ja tyyliisi parhaiten sopivat lasit.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäYritystiedot09-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo