Nyt 30 % alennusta kaikista linsseistä ja pinnoitteista!¹

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

tuotetta

(65)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/65

Miu Miu Mister Spexillä

Suuren muotitalo Pradan tytäryhtiö Miu Miu on tyypillinen italialainen merkki. Suunnittelun ja muotoilun inspiraation lähteenä on merkin taiteellisen johtajan Miuccia Pradan, joka on äänestetty moneen otteeseen yhdeksi maailman parhaiten pukeutuvista naisista, henkilökohtainen tyyli. Mister Spex ylpeänä tarjoaa mallistoja merkin monesta eri valikoimasta, kuten esimerkiksi Noir-, Reveal- ja Miu Miu -kokoelmat. Raikkaan ja omaperäisen, mutta myös täynnä ajattoman tyylikkyyden tuntua olevan merkin tuotevalikoima sopii muotitajuisille naisille töihin ja vapaalle. Merkin silmälasit edustavat trendikkäissä yksivärisissä sangoissa rohkeaa hipster-tyyliä, kun taas aurinkolasit vievät takaisin Hollywoodin kulta-ajan ja vintage-ajan Rivieran loisteeseen modernin nokkelalla käänteellä – juuri mitä tarvitaan auringonottoa varten Cannesissa tai avoautolla ajamiseen ympäri Välimerta.

Merkiltä löytyy retrohenkinen valikoima pyöreine linsseineen ja perhostyyleineen, mutta myös särmikkäämpiä vaihtoehtoja. Monissa tapauksissa lasit on päivitetty osittain odottamattomillakin muodoilla, kaarteilla ja kontrasteilla selkeää siluettia varten. Olivatpa aurinkolasit vaalean kilpikonnakuvioiset tai 1950-luvun tapaan pastellinsävyiset, ne on valmistettu upeasta asetaatista loistavin kullan- tai hopeanväristen yksityiskohdin muodostaen arvokkaan ja ylellisen lopputuloksen. Jokaisella valikoimalla on oma tunnusomainen piirteensä, kuten esimerkiksi elegantti tuplattu nenäsilta Reveal-malleissa. Maalattu tai kaiverrettu Miu Miu -logo löytyy usein jokaisen lasin sangasta ohimon kohdalta.

Mister Spex tekee kaiken sinulle helpoksi, jotta voit löytää ja ostaa omat Miu Miu -lasisi verkossa. Katso hauskalla 3D-digisovitus-työkalullamme, kuinka erityyliset lasit sopivat sinulle. Kun olet löytänyt sävyihisi ja makuusi sopivat lasit, toimitamme ne sinulle.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo