Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Prada
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit
Pään leveys
  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset
Muoto
Tyyppi
Kasvot
Ominaisuudet
Kehyksen väri
Materiaali
Hinta, €

Prada Silmälasit

(64)
  • Prada
Näytä tuotteet välillä 61 - 64/64

Prada-silmälasit

Italialaisen luksusmerkki Pradan uusimmat silmälasitrendit tarjoavat erottuvan Prada-tyylin. Prada erikoistui alkuaikoina nahkatuotteisiin, ja on nyt laajentanut toiminta-aluettaan kaikkiin muodin osa-alueisiin. Prada-silmälasit ovat saavuttaneet nopeasti aseman yhtenä markkinoiden tyylikkäimpänä tuotemerkkinä. Silmälasit ovat saaneet suosiota ympäri maailman niiden elegantin estetiikan ja tyypillisen Prada-designin ansiosta.

Tämä on sinun valintasi, jos silmälasit ovat mielestäsi paljon muutakin kuin näön korjaukseen käytettävä asuste. Uusi Prada-silmälasimallisto nostaa muodikkaat silmälasit uudelle tasolle. Prada-mallisto sisältää jokaiseen tyyliin sopivia malleja perinteisistä suorakulmaisista ovaaleihin linsseihin ja erottuviin uusiin keksintöihin. Trendikkäät väriyhdistelmät sopivat elämänmyönteisille käyttäjille. Prada on loistava valinta, jos haluat luoda ikioman Hollywood-tähti-ilmeesi! Mister Spexin Prada-silmälasimallisto sisältää perusteellisesti kokokehys- ja puolikehysmalleja sekä hengettömiä malleja.

Klassisen mutta muodikkaan ilmeen saat luotua PR 05LV 2AU1O1 -mallilla. Näiden ainutlaatuisten silmälasien ulospäin suuntautuneille sopivat kehykset ovat todella herkulliset. Kehysten ulkoreunat ovat kevyesti pyöristetyt luoden silmälaseille ominaisen elegantin ovaalin muodon. Kaksiväristen sankojen keskiosassa kulkee hopeanvärinen juova, ja sangoissa on kaiverrettu Prada-logo. Tästä "pradammaksi" silmälasit eivät enää muutu! Jos haluat vieläkin sokeeraavamman tyylin, tutustu malliin PR 19LV ZXJ1O1. Näissä Prada-silmälaseissa on vaaleasta tummansiniseen muuttuva värisävy ja trendikäs batiikkityylinen design. Sirot, hillityt ja huomiota herättämättömät kehykset ovat esimerkki pelkistetyn tyylikkäästä ilmeestä, jonka ainoastaan Prada taitaa. Nämä silmälasit sopivat kaikkiin asuihin, ja niistä on saatavilla useita jännittäviä värejä.

Oletko löytänyt täydelliset Prada-silmälasit? Sovita niitä verkossa tai anna meidän toimittaa ne kotiisi, jossa voit sovittaa niitä oikeasti. Jos et ole täysin tyytyväinen uusiin silmälaseihisi, voit hyödyntää tarjoamaamme 90 päivän palautusoikeutta. Mister Spexissä asiointi on siis yhtä turvallista ja varmaa kuin fyysisessä optikkoliikkeessä asiointikin. Erona on, että Mister Spexissä voit tehdä ostoksesi kätevästi suoraan kotoa.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.