Tervetuloa Mister Spexille

Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa.

Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

Miten löydän silmäterävälin?

Eikö silmälasireseptisi sisällä silmäteräväliä? Ei hätää! Voit mitata sen nopeasti ja helposti. Valitse yksi kolmesta vaihtoehdosta:

1. Voit lähettää meille sähköpostilla edestä otetun valokuvan kasvoistasi, josta voimme mitata silmäterävälisi optikko-ohjelmamme avulla. Valokuvaasi käsitellään tietenkin ehdottoman luottamuksellisesti, eikä sitä luovuteta kolmansille osapuolille.
Jos haluat kuitenkin tilata silmälasisi suoraan reseptilinsseillä kaupastamme, voit myös lähettää valokuvan, jossa pidät viivoitinta vaakasuoraan kulmakarvojesi yläpuolella.

2. Mittaa silmäterävälisi käyttämällä viivoitinta.

Vinkki: Optikkomme suosittelevat ensimmäistä vaihtoehtoa. Valitse "En tiedä silmäteräväliäni" tilausprosessin aikana, niin optikkotiimimme ottaa sinuun suoraan yhteyttä sähköpostilla tilauksen jälkeen auttaakseen sinua.

Seuraavissa ohjeissa on yksityiskohtaista tietoa silmäterävälisi mittaamisesta:

Mittaa silmäterävälisi käyttämällä viivoitinta


Olivatko nämä tiedot hyödyllisiä?


Muita kysymyksiä?

Sähköpostiosoite: Yhteystiedot:
support@misterspex.fi 09-2311 3508

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.