Nyt 30 % alennusta kaikista linsseistä ja pinnoitteista!¹

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

tuotetta

(47)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 47/47

Prada Linea Rossa Mister Spexillä

Prada Linea Rossa (aiemmin Prada Sport) on ketju, joka on osa Prada-brändiä. Vuonna 1978 Miuccia Prada otti vastuulleen isoisänsä yrityksen ja teki Pradasta, kiitos hänen upean designinsa, yhden maailman menestyneimmistä ja vaikutusvaltaisimmista muotibrändeistä. Vain muutamassa vuodessa hänen onnistui muuttaa vaatimaton nahkatuotteiden valmistaja Fratelli Prada johtavaksi muotiyritys Pradaksi. Hän vakuutti muotimaailman ainutlaatuisella suunnittelullaan ja omaleimaisella muotitulkinnallaan. Siksi Prada on tänä päivänä yksi nykyajan eturivin muotimerkeistä. Liiketoiminnan ydin, eli kenkien, laukkujen ja nahkatuotteiden myynti, on pysynyt uskollisena brändille. Kuitenkin myös naisten ja miesten mallistot ovat aina olleet tärkeässä osassa yrityksessä. Miu Miu ja Prada Beauty ovat alamerkkejä ja tarjoavat muotia nuorelle, urbaanille keskiluokalle. Prada tarjoaa nykyään myös lukuisia muotiasusteita.

Prada Linea Rossa -merkki tarjoaa muotia ja asusteita miehille ja naisille, jotka haluavat yhdistää käytännöllisyyden, eleganssin ja tyylin. Tuotevalikoima sisältää myös kenkiä ja silmälaseja.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo