Tervetuloa Mister Spexille

Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa.

Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

Luksusta arkeen – 20 % alennusta premium-valikoimastamme.¹ – Koodi: PREMIUM20
Säästä nyt
Boss Orange
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

BOSS ORANGE Silmälasit

(1)
Näytä tuotteet välillä 1 - 1/1

Boss Orange -silmälasit

Saksalainen Hugo Boss perustettiin vuonna 1924. Se tunnetaan maailmanlaajuisesti ylellisestä ja persoonallisesta tyylistään. Vuodesta 1989 lähtien Hugo Boss on luonut myös omia silmälasi- ja aurinkolasimallistoja. Mallistot heijastavat täydellisesti tuotemerkin klassista tyylikkyyttä ja uudenlaisen muotokielen hakua. Vuonna 1999 yritys perusti Boss Orange -tuotemerkin. Tämä yrityksen riippumaton vapaa-ajan tuotemerkki on Hugo Boss -tuotemerkin urheiluun ja vapaa-aikaan sopivien silmälasien foorumi. Boss Orange -silmälasimalliston on luonut Hugo Boss AG, joka on yksi Saksan tunnetuimmista muotitaloista. Se sijaitsee Metzingenissä Baden-Württembergissä.

Boss Orange -silmälasit sopivat niille, joille elämäntyyli ja muoti ovat tärkeitä. Boss Orange on ottanut tehtäväkseen arkisen ja tavanomaisen jäljittämisen ja eliminoimisen. Boss Orange -silmälasimallisto, joka on ennen kaikkea urbaani ja hieno, noudattaa tätä mottoa. Se heijastaa tuotemerkin muodikasta tyyliä. Boss Orange -silmälasit inspiroivat näyttävyydellään ja hienoilla väreillään. Tyylien yhdistelmä antaa käyttäjälle mahdollisuuden luoda oma lookinsa. Kaikkia Boss Orange -silmälaseja voidaan sovittaa verkkopohjaisessa sovituspalvelussamme, jolloin saat hyvän käsityksen siitä, miltä ne näyttävät.

Mister Spexin malliston Boss Orange -silmälasien linsseissä on valikoitujen optikoiden valitsema heijastamaton pinta. Voit myös tilata sävytetyt aurinkolasit, jotka on valmistettu omien vahvuuksiesi mukaan. Mister Spex tarjoaa 30 päivän palautusoikeuden, jonka ansiosta voit palauttaa tilauksesi 30 päivän sisään. Voit joko vaihtaa silmälasit toiseen malliin laajasta valikoimastamme tai saada Mister Spexiltä silmälasien hinnan kokonaan takaisin. Lisätietoa silmälasien ostamisesta on Mister Spexin palvelusivuilla. Vuoden 2016 Boss Orange -silmälasimalliston lisäksi Mister Spex tarjoaa muitakin tuotemerkkejä.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.