Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Boss Orange

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Materiaali

Hinta, €

BOSS ORANGE Silmälasit

(17)
  • BOSS ORANGE

Näytä tuotteet välillä 1 - 17

Boss Orange -silmälasit

Saksalainen Hugo Boss perustettiin vuonna 1924. Se tunnetaan maailmanlaajuisesti ylellisestä ja persoonallisesta tyylistään. Vuodesta 1989 lähtien Hugo Boss on luonut myös omia silmälasi- ja aurinkolasimallistoja. Mallistot heijastavat täydellisesti tuotemerkin klassista tyylikkyyttä ja uudenlaisen muotokielen hakua. Vuonna 1999 yritys perusti Boss Orange -tuotemerkin. Tämä yrityksen riippumaton vapaa-ajan tuotemerkki on Hugo Boss -tuotemerkin urheiluun ja vapaa-aikaan sopivien silmälasien foorumi. Boss Orange -silmälasimalliston on luonut Hugo Boss AG, joka on yksi Saksan tunnetuimmista muotitaloista. Se sijaitsee Metzingenissä Baden-Württembergissä.

Boss Orange -silmälasit sopivat niille, joille elämäntyyli ja muoti ovat tärkeitä. Boss Orange on ottanut tehtäväkseen arkisen ja tavanomaisen jäljittämisen ja eliminoimisen. Boss Orange -silmälasimallisto, joka on ennen kaikkea urbaani ja hieno, noudattaa tätä mottoa. Se heijastaa tuotemerkin muodikasta tyyliä. Boss Orange -silmälasit inspiroivat näyttävyydellään ja hienoilla väreillään. Tyylien yhdistelmä antaa käyttäjälle mahdollisuuden luoda oma lookinsa. Kaikkia Boss Orange -silmälaseja voidaan sovittaa verkkopohjaisessa sovituspalvelussamme, jolloin saat hyvän käsityksen siitä, miltä ne näyttävät.

Mister Spexin malliston Boss Orange -silmälasien linsseissä on valikoitujen optikoiden valitsema heijastamaton pinta. Voit myös tilata sävytetyt aurinkolasit, jotka on valmistettu omien vahvuuksiesi mukaan. Mister Spex tarjoaa 90 päivän palautusoikeuden, jonka ansiosta voit palauttaa tilauksesi 90 päivän sisään. Voit joko vaihtaa silmälasit toiseen malliin laajasta valikoimastamme tai saada Mister Spexiltä silmälasien hinnan kokonaan takaisin. Lisätietoa silmälasien ostamisesta on Mister Spexin palvelusivuilla. Vuoden 2016 Boss Orange -silmälasimalliston lisäksi Mister Spex tarjoaa muitakin tuotemerkkejä.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.