Summer Celebrations: 25 % alennusta kaikista aurinkolaseista¹ - Koodi: SUN21
Osta nyt
G-Star Raw
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

G-Star Raw

(1)
Näytä tuotteet välillä 1 - 1/1

G-Star-silmälasit

G-Star on yksi suosituimpia farkkutuotemerkkejä. Farkkukangas on valloittanut muotimaailman tehokkaammin kuin mikään muu kangas ja G-Star tietää, miten sen suosiota voidaan parhaiten hyödyntää. Lifestyle-tuotemerkkien salaisuus on innovatiivisen muotoilun, laadukkaan työtaidon ja sosiaalisen vastuun ainutlaatuinen yhdistelmä. Tämä menestyksen resepti heijastaa täydellisesti tuotemerkin filosofiaa "Just the Product". G-Starin vaikuttava silmälasimallisto on todiste tästä. Tuotemerkin mallit perustuvat tyypillisiin G-Starin väreihin ja tuotteisiin, ja niille on ominaista rakkaus teolliseen muotoiluun.

Siksi malleissa on käytetty pääasiallisesti neutraaleja värejä, kuten mustaa, ruskeaa ja harmaata. Värejä on somistettu hienostuneilla yksityiskohdilla, kuten toiminnallisilla ruuveilla ja kohokuvioinneilla teollisen lookin luomiseksi. Eri muotojen ja huomiota herättävien yksityiskohtien runsaus tekee G-Star-silmälaseista persoonalliset ja uniikit. G-Star-mallisto sisältää kehyksiä kaikkien makuun: tarjolla on pyöreitä, kulmikkaita, panto-tyylisiä ja perinteisen suorakulmaisia malleja. G-Star-tuotteita myydään nykyään 68 maassa maailmanlaajuisesti noin 6500 liikkeessä. G-Starin vaikuttavan silmälasimalliston huomioon ottaen sen suosio ei yllätä.

Käytä verkkopohjaista sovituspalveluamme löytääksesi nopeasti ja helposti itsellesi parhaiten sopivat silmälasit. 30 päivän palautusoikeuden ansiosta voit palauttaa tilauksesi Mister Spexille 30 päivän sisään tilauksen tekemisestä ja joko vaihtaa silmälasit laajan mallistomme toiseen malliin tai saada silmälasien hinnan takaisin.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäYritystiedot09-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo