Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
G-Star Raw

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki G-Star Raw
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Materiaali

Hinta, €

G-Star-silmälasit

G-Star on yksi suosituimpia farkkutuotemerkkejä. Farkkukangas on valloittanut muotimaailman tehokkaammin kuin mikään muu kangas ja G-Star tietää, miten sen suosiota voidaan parhaiten hyödyntää. Lifestyle-tuotemerkkien salaisuus on innovatiivisen muotoilun, laadukkaan työtaidon ja sosiaalisen vastuun ainutlaatuinen yhdistelmä. Tämä menestyksen resepti heijastaa täydellisesti tuotemerkin filosofiaa "Just the Product". G-Starin vaikuttava silmälasimallisto on todiste tästä. Tuotemerkin mallit perustuvat tyypillisiin G-Starin väreihin ja tuotteisiin, ja niille on ominaista rakkaus teolliseen muotoiluun.

Siksi malleissa on käytetty pääasiallisesti neutraaleja värejä, kuten mustaa, ruskeaa ja harmaata. Värejä on somistettu hienostuneilla yksityiskohdilla, kuten toiminnallisilla ruuveilla ja kohokuvioinneilla teollisen lookin luomiseksi. Eri muotojen ja huomiota herättävien yksityiskohtien runsaus tekee G-Star-silmälaseista persoonalliset ja uniikit. G-Star-mallisto sisältää kehyksiä kaikkien makuun: tarjolla on pyöreitä, kulmikkaita, panto-tyylisiä ja perinteisen suorakulmaisia malleja. G-Star-tuotteita myydään nykyään 68 maassa maailmanlaajuisesti noin 6500 liikkeessä. G-Starin vaikuttavan silmälasimalliston huomioon ottaen sen suosio ei yllätä.

Käytä verkkopohjaista sovituspalveluamme löytääksesi nopeasti ja helposti itsellesi parhaiten sopivat silmälasit. 90 päivän palautusoikeuden ansiosta voit palauttaa tilauksesi Mister Spexille 90 päivän sisään tilauksen tekemisestä ja joko vaihtaa silmälasit laajan mallistomme toiseen malliin tai saada silmälasien hinnan takaisin.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.