Humphreys
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

HUMPHREY´S eyewear

(240)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/240

Humphrey's glasses online at Mister Spex

Humphrey`s-tuotemerkki on TITANflexin ja Brendelin tavoin tunnetun Eschenbachin brändejä. Eschenbach on valmistanut optisia tarvikkeita ja silmälaseja vuodesta 1913 alkaen. Humphrey`s-silmälasit ovat erityisen suositut nuorten asiakkaiden keskuudessa, ja ne heijastavat uusimpia muotitrendejä. Humphrey's hakee inspiraatiota lontoolaisesta tyylistä ja valmistaa värikkäitä ja erottuvia silmälaseja.

Vuonna 2010 Humphrey`s juhli 10. syntymäpäiväänsä. Tämän kunniaksi poplegenda Ronan Keating esitteli Humphrey`sin vuoden 2010 uuden silmälasimalliston. Tuotemerkillä on jo ollut joitakin menestyksekkäitä kumppanuussuhteita julkkisten kanssa. Keisha Buchanan Sugababes-yhtyeestä ja saksalaisen MIA-popyhtyeen laulaja Mieze ovat jo esitelleet Humphrey´sin jännittäviä mallistoja. Nyt on aika rakentaa tämän menestyksen varaan.

Humphrey'sin nykyinen mallisto tekee tietenkin vaikutuksen myös ilman maailmantähtien apua. Tuotemerkin perusarvoja ovat luovuus ja design. Humphrey'sin menestyksen takana ovat myös laadukkaat materiaalit ja ensiluokkainen työtaito. Siksi Humphrey´s-silmälasit ovat edelleen tyyliasteikon huipulla tuotemerkin juhlavuotena.

Tällä sesongilla kokokehys- ja puolikehysmalleissa on pääasiassa suorakulmaisia muotoja, ja kehyksissä on leikitelty trendikkäillä ja ajankohtaisilla väreillä. Erityistä huomiota on kiinnitetty sankojen muotoon ja designiin. Myös koristeet, cut-out-yksityiskohdat ja värikkäät elementit tekevät näistä silmälaseista todellisen katseenvangitsijan.

Malli, joka on ehdottomasti nostettava esiin nykyisestä mallistosta, on puolikehysmalli 582005. Tässä mallissa näkyy todella Humphrey´sin muotokieli: metallin ja muovin upea yhdistelmä, rohkea värien yhdistely ja persoonalliset yksityiskohdat. Nämä elementit luovat yhdessä nuorekkaan ja trendikkään vaikutelman.

Kokokehysmalli 581002 lukeutuu ehdottomasti kategoriaan "nörttisilmälasit". Silmälaseissa on todellista pop-henkeä niiden ainutlaatuisten värien ja pienten suorakulmaisten linssien ansiosta. Raikas, jännittävä ja cool.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10% alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo