Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa. Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Loveyewear Trend Silmälasit

(1)
Näytä tuotteet välillä 1 - 1/1

Loveyewear Trend -silmälasit

Kun ajattelet Ruotsia, mieleesi saattaa tulla henkeäsalpaavat maisemat, huonekaluliikkeet tai ehkäpä hirvi. Tutustuttuasi nuoreen ja muodikkaaseen Loveyewear Trend -tuotemerkkiin tulet lisäämään sen listalle. Tuotemerkki on saanut runsaasti suosiota Pohjoismaissa, ja kiehtoo vintage-klassikoiden nykyaikaisten tulkintojensa ansiosta. Brändi tarjoaa vaikuttavan trendikkään ilmeen yhdessä käyttömukavuuden ja houkuttelevan hinnan kera. Raikas muotokieli, klassiset muodot ja vaikuttavat sävyt muodostavat ihanan yksilöllisen, karismaattisen ja uniikin tyylin, joka vetoaa eritoten nuorisoon.

Loveyewear Trend -silmälasit ovat ennen kaikkea vintage-tyyliset. Loveyewear Trend -silmälasit ovat ennen kaikkea vintage-tyyliset. Tämä näkyy hyvin moderneissa retrohenkisissä kehyksissä: aviator-malli saa trendikkään uuden maalikerroksen ja lumoaa sekä muodikkaissa metallisissa että muovisissa designeissa. Aviator-malli saa seuraa suositusta panto-tyylistä ja kaartuvista linsseistä, jotka muodostavat edelleen upean intellektuellin ja muodikkaan ilmeen. Kulttibrändin väripaletti on yhtä monimuotoinen. Se vaihtelee perinteisestä mustasta hillittyihin ruskeisiin ja vihreisiin, raikkaisiin marjaisiin sävyihin ja hienostuneisiin kullan ja hopean nyansseihin.

Mallisto poikkeaa selkeästi muista mallistoista useiden värien ja materiaalien yhdistelmän sekä hienostuneiden kuvioiden ja yksityiskohtien ansiosta. 90 päivän palautusoikeuden ansiosta voit palauttaa tilauksesi Mister Spexille 90 päivän sisään tilauksen tekemisestä ja joko vaihtaa silmälasit laajan mallistomme toiseen malliin tai saada silmälasien hinnan takaisin.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.