Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Michalsky for Mister Spex
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Materiaali

Hinta, €

Michalsky for Mister Spex Silmälasit

(62)

Näytä tuotteet välillä 1 - 60

Michalsky for Mister Spex -silmälasit Mister Spex Suomesta

Lisää ripaus berliiniläistä tyyliä jokapäiväiseen elämääsi näillä Mister Spexin fantastisilla Michalsky-silmälaseilla. Michalsky on nykyisellään yksi maailman tunnetuimpia ja vahvimpia saksalaisia muotisuunnittelijoita. Hän otti inspiraatiota kotikaupungistaan Berliinistä luodessaan upean silmälasimalliston yksinoikeudella Mister Spexille, Euroopan johtavalle ja suosituimmalle verkko-optikkoliikkeelle. Muotisuunnittelija nimesi silmälasinsa Berliinissä sijaitsevien suosikkipaikkojensa mukaan.

Michalsky for Mister Spex -silmälasit ovat ehdoton tuote jokaisen nuoren kaupunkilaismiehen ja -naisen asustevalikoimassa. Mister Spexin Michalsky-silmälasimallisto sisältää kaikkea näyttävistä ja hillityn värisistä ylisuurista kehyksistä rohkeisiin, upean raikkaita sävyjä sisältäviin kehyksiin. Tuotevalikoima on vaikuttava, ja auttaa sinua luomaan tyylikkään ilmeen. Nämä silmälasit eivät tuota koskaan pettymystä, haluat sitten rennon ja huolettoman lookin tai sivistyneen ja samalla street-chic-henkisen ilmeen tai virallisemman vaikutelman ripauksella trendikkyyttä.

Mister Spex antaa helpon ja mukavan Michalsky-silmälasien ostokokemuksen suoraan omasta kodistasi. Tarjoamme nopean, luotettavan ja lisäarvoa antavan verkko-ostokokemuksen virtuaalisilla sovitustyökaluillamme, huippunopealla toimituksellamme ja kuljetuspalvelullamme ympäri Euroopan. Voit seurata omaa lähetystäsi.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.