16 % alennusta kaikista tuotteista uuden kauden kunniaksi¹ – Koodi: AWSTART16
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Michalsky for Mister Spex Silmälasit

(88)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/88

Michalsky for Mister Spex -silmälasit Mister Spex Suomesta

Lisää ripaus berliiniläistä tyyliä jokapäiväiseen elämääsi näillä Mister Spexin fantastisilla Michalsky-silmälaseilla. Michalsky on nykyisellään yksi maailman tunnetuimpia ja vahvimpia saksalaisia muotisuunnittelijoita. Hän otti inspiraatiota kotikaupungistaan Berliinistä luodessaan upean silmälasimalliston yksinoikeudella Mister Spexille, Euroopan johtavalle ja suosituimmalle verkko-optikkoliikkeelle. Muotisuunnittelija nimesi silmälasinsa Berliinissä sijaitsevien suosikkipaikkojensa mukaan.

Michalsky for Mister Spex -silmälasit ovat ehdoton tuote jokaisen nuoren kaupunkilaismiehen ja -naisen asustevalikoimassa. Mister Spexin Michalsky-silmälasimallisto sisältää kaikkea näyttävistä ja hillityn värisistä ylisuurista kehyksistä rohkeisiin, upean raikkaita sävyjä sisältäviin kehyksiin. Tuotevalikoima on vaikuttava, ja auttaa sinua luomaan tyylikkään ilmeen. Nämä silmälasit eivät tuota koskaan pettymystä, haluat sitten rennon ja huolettoman lookin tai sivistyneen ja samalla street-chic-henkisen ilmeen tai virallisemman vaikutelman ripauksella trendikkyyttä.

Mister Spex antaa helpon ja mukavan Michalsky-silmälasien ostokokemuksen suoraan omasta kodistasi. Tarjoamme nopean, luotettavan ja lisäarvoa antavan verkko-ostokokemuksen virtuaalisilla sovitustyökaluillamme, huippunopealla toimituksellamme ja kuljetuspalvelullamme ympäri Euroopan. Voit seurata omaa lähetystäsi.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.