Tervetuloa Mister Spexille

Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa.

Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

Nauti auringonpaisteesta! Toivotamme kevään tervetulleeksi 17 % alennuksella¹ Koodi: SUNSHINE

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

tuotetta

(184)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/184

Urheilulliset silmälasit Mister Spexistä

Mister Spexin urheilullisten silmälasien laaja valikoima sisältää yli 300 urheilullisten silmälasien mallia kaikenlaisiin urheilulajeihin. Tästä suosittujen tuotemerkkien uskomattomasta mallistosta löydät varmasti omaan urheilulajiisi parhaiten sopivat silmälasit.

Saadaksesi nopean yleiskuvan voit tutustua urheilullisten silmälasien eri kategorioihin. On urheilulajisi sitten rantalentopallo, pyöräily, golf tai juoksu, Mister Spexistä löydät juuri ne urheilulliset silmälasit, jotka haluat. Meillä on myös silmälasit extreme-lajeihin, kuten vesiurheiluun, talviurheiluun, moottoripyöräilyyn ja kilpailuun.

On intohimosi sitten mikä tahansa, tarvitset selvän ja tarkan näkökyvyn! Valikoimamme sisältää johtavia tuotemerkkejä, joita ovat esimerkiksi Oakley, Adidas, Puma, Nike ja Quiksilver. Urheilullisten silmälasien mallistosta löydät myös nuorille sopivia mallistoja tuotemerkeiltä, kuten Roxy by Quiksilveriltä. Meillä on muutakin kuin hiihtolaseja urheilullisilta tuotemerkeiltä, kuten Scottilta.

Jotkin suosituimmista urheilullisista silmälaseista ovat niin sanotut yleislasit. Tästä kategoriasta löydät urheilullisten silmälasien klassikot: CARRERA-lasit ovat, paitsi upeammat kuin koskaan aiemmin, myös ihanteelliset melkein missä tahansa tilanteessa. Kaikki urheilulliset silmälasimme tarjoavat silmille parasta mahdollista suojaa auringon haitallisilta säteiltä.

Ne luovat myös aktiivisen tunnun riippumatta siitä, mitä aiot tehdä. Tutustu urheilullisten silmälasiemme mallistoon ja hanki omaan urheilulajiisi sopivat varusteet. 360 asteen näkymä mahdollistaa kaikkien mallien tarkastelun jokaisesta näkökulmasta. Sen jälkeen voit käyttää verkkopohjaista sovitustyökaluamme valitaksesi sopivan mallin.

Etsitkö tiettyyn lajiin sopivia silmälaseja? Suodatinhaullamme voit löytää omaan urheilulajiisi sopivat silmälasit. Haet sitten erityistä tuotemerkkiä tai tyyppiä, voit helposti löytää sopivat urheilulliset silmälasit vasemmanpuoliselta navigointilistalta.

Mister Spex asettaa tyytyväisyytesi etusijalle. Siksi teemme kaikkemme tarjotaksemme uskomatonta asiakaspalvelua. Urheilulliset silmälasisi lähetetään mahdollisimman nopeasti ja ne toimitetaan suoraan kotiovellesi. Et joudu liikuttamaan evääkään! Jos et ole täysin tyytyväinen urheilullisiin silmälaseihisi, voit palauttaa tilauksesi. Sen jälkeen voit valita uudet silmälasit tai käyttää hyväksesi 30 päivän palautusoikeutta. Mister Spex: nopea, kätevä, riskitön.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.