Tervetuloa Mister Spexille

Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa.

Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

15 % alennusta kultaisiin kesähetkiin!¹ – Koodi: ENDLESS15
Burberry Sonnenbrillen
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Burberry Aurinkolasit

(67)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/67

Burberry-aurinkolasit

Englantilainen muotitalo Burberry tarjoaa tyylikkään aurinkolasimalliston. Luksusmerkin historia on pitkä: Burberry on valmistanut vaatteita ja muotiasusteita yli 150 vuoden ajan.

Burberry-tuotemerkin arvokas perintö näkyy sen aurinkolasimallistossa, vaikkakin mallit ovat hyvin nykyaikaisia. Tämän malliston aurinkolasit ovat luonnollisen elegantteja ja kuitenkin moderneilla design-elementeillä maustettuja. Monissa Burberry-aurinkolasimalliston malleista on ylisuuret linssit, jotka tarjoavat sekä miehille että naisille riittävästi suojaa auringolta samalla, kun ne suojaavat paparazzien uteliailta katseilta!

Monissa Burberry-aurinkolaseissa leikitään tietoisesti tuotemerkin kuuluisimman symbolin kanssa. Tuotemerkin tunnettu ruutukuviointi koristaa esimerkiksi Burberry BE 4040 -mallia upotettujen strassien muodossa. Burberry tarjoaa näiden perinteisten merkkien uudelleentulkinnan modernilla tavalla luoden yllättävän ja rohkean vaikutelman.

Burberry BE 3042 1005/13 -aurinkolasit kuuluvat Mister Spexin suosituimpiin. Näissä Burberry-aurinkolaseissa on sirot ja ohuet kehykset. Ruskeasävyiset linssit ovat muodikkaan isot.

Tutustu monipuoliseen Burberry-aurinkolasimallistoomme riskittä! Kaikkiin Mister Spex -verkkokaupan tilauksiin sisältyy 30 päivän palautusoikeus. Jos et ole täysin tyytyväinen Burberry-aurinkolasiesi istuvuuteen tai laatuun, voit palauttaa ne Mister Spexille ja vaihtaa ne toiseen malliin.

Löydät taatusti sinulle täydellisesti sopivan mallin Burberryn tyylikkäästä aurinkolasimallistosta. Kun olet löytänyt unelmiesi aurinkolasit, sovita niitä verkkopohjaisessa sovitustyökalussamme. Lisää ne sitten ostoskoriisi, niin toimitamme ne suoraan kotiisi!

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.