Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

Emporio Armani Aurinkolasit

(43)
  • Emporio Armani

Näytä tuotteet välillä 1 - 43

Emporio Armani -aurinkolasit

Emporio Armani on italialaissuunnittelija Giorgio Armanin toinen mallisto, jonka ilme on päämallistoa nuorekkaampi ja sporttisempi. Emporio Armani -aurinkolasimallistossa yhdistyvät viimeisimmät trendit, minimalistinen muotoilu ja tyypillinen Armani-eleganssi.

Armani on muovannut muotimaailmaa vuodesta 1975 alkaen. Emporio Armani -aurinkolasimalliston malleille leimaa-antavia piirteitä ovat tuotemerkille tyypillinen itsevarmuus ja tyyli. Nämä aurinkolasit on suunniteltu niille, jotka haluavat jotakin tavanomaisesta poikkeavaa. Emporio Armani -aurinkolasien silmiinpistävän lookin lisäksi ne erottavat joukosta paras mahdollinen materiaalien laatu ja ensiluokkainen työtaito.

Mister Spex tarjoaa sinulle täydellisesti sopivat Emporio Armani -aurinkolasit. Verkkokaupassamme on jokaiseen makuun sopivat Emporio Armani -aurinkolasit perinteisestä mustasta suorakulmaisesta mallista tummanruskeisiin ylisuurilla linsseillä varustettuihin kehyksiin ja moderneihin yksiteholinsseillä varustettuihin pyöristettyihin kehyksiin.

Valitse oma suosikkimallisi ja tutustu siihen tarkemmin sen omalla tuotesivulla. Voit nähdä useita kuvia ja jopa 360 asteen näkymän, joten voit tutustua uusiin aurinkolaseihisi tarkemmin jokaisesta kuvakulmasta! Ja mikä parasta: verkkopohjaisessa sovitustyökalussamme näet, mitkä aurinkolasit sopivat kasvoihisi parhaiten. Voit sovittaa aurinkolaseja kätevästi omassa kodissasi.

Muista, että mikäli et ole tyytyväinen uusiin Emporio Armani -aurinkolaseihisi, voit vaihtaa ne toiseen malliin tai saada rahasi takaisin! Mister Spexin 90 päivän palautusoikeus mahdollistaa turvallisen ja riskittömän tilausprosessin.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.