Tervetuloa Mister Spexille

Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa.

Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

15 % alennusta kultaisiin kesähetkiin!¹ – Koodi: ENDLESS15
Emporio Armani
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Emporio Armani Aurinkolasit

(52)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 52/52

Emporio Armani -aurinkolasit

Emporio Armani on italialaissuunnittelija Giorgio Armanin toinen mallisto, jonka ilme on päämallistoa nuorekkaampi ja sporttisempi. Emporio Armani -aurinkolasimallistossa yhdistyvät viimeisimmät trendit, minimalistinen muotoilu ja tyypillinen Armani-eleganssi.

Armani on muovannut muotimaailmaa vuodesta 1975 alkaen. Emporio Armani -aurinkolasimalliston malleille leimaa-antavia piirteitä ovat tuotemerkille tyypillinen itsevarmuus ja tyyli. Nämä aurinkolasit on suunniteltu niille, jotka haluavat jotakin tavanomaisesta poikkeavaa. Emporio Armani -aurinkolasien silmiinpistävän lookin lisäksi ne erottavat joukosta paras mahdollinen materiaalien laatu ja ensiluokkainen työtaito.

Mister Spex tarjoaa sinulle täydellisesti sopivat Emporio Armani -aurinkolasit. Verkkokaupassamme on jokaiseen makuun sopivat Emporio Armani -aurinkolasit perinteisestä mustasta suorakulmaisesta mallista tummanruskeisiin ylisuurilla linsseillä varustettuihin kehyksiin ja moderneihin yksiteholinsseillä varustettuihin pyöristettyihin kehyksiin.

Valitse oma suosikkimallisi ja tutustu siihen tarkemmin sen omalla tuotesivulla. Voit nähdä useita kuvia ja jopa 360 asteen näkymän, joten voit tutustua uusiin aurinkolaseihisi tarkemmin jokaisesta kuvakulmasta! Ja mikä parasta: verkkopohjaisessa sovitustyökalussamme näet, mitkä aurinkolasit sopivat kasvoihisi parhaiten. Voit sovittaa aurinkolaseja kätevästi omassa kodissasi.

Muista, että mikäli et ole tyytyväinen uusiin Emporio Armani -aurinkolaseihisi, voit vaihtaa ne toiseen malliin tai saada rahasi takaisin! Mister Spexin 30 päivän palautusoikeus mahdollistaa turvallisen ja riskittömän tilausprosessin.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.