Emporio Armani Silmälasit

Emporio Armani
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
77 Tulokset

Emporio Armani -silmälasit: hätkähdyttävää sporttisuutta

Ei tarvitse olla muodin ammattilainen tunnistaakseen nimen Giorgio Armani. Hän on italialaisen tyylin malliesimerkki, joka usein mainitaan Pradan ja Versacen ohessa. Giorgio Armania pidetään yhtenä 1900-luvun merkittävimmistä muotisuunnittelijoista, joka johtaa muoti-imperiumia, johon kuuluu 2 000 myymälää 60 eri maassa sekä useita muotibrändejä. Yksi hänen tunnetuimmista merkeistään on Emporio Armani, jossa eleganssi ja sporttisuus yhdistyvät. Sama koskee myös merkin silmälaseja – tutustu Emporio Armani -valikoimaan!

Emporio Armani – imperiumin nuori brändi

Vuonna 1934 syntynyt Giorgio Armani päätyi muotimaailmaan kiertotietä pitkin, sillä aluksi hänestä oli melkein tulossa lääkäri. Mutta nuori muotisuunnittelija, jolla oli näkemyksiä ja ideoita, päätti jättää opintonsa ja alkaa työskennellä myymälän ikkunasomistajana. Armani perusti ateljeen 1960-luvulla. Ateljeen ensimmäinen miesten muotimallisto lanseerattiin vuonna 1974, ja vuonna 1980 brändi esitteli ensimmäinen naisten mallistonsa. Emporia Armani erkani muusta Armani-konsernista vuonna 1994 ensimmäisenä alamerkkinä. Se mahdollisti nuoren ja urbaanin asiakasryhmän huomioimisen sekä klassisen tyylin eteenpäin viemisen uudelle sukupolvelle. Giorgio Armanilla on itsellään merkittävä rooli Emporio Armanin suunnittelussa.

Emporio Armanin muoti seuraa ajankohtaisia trendejä ja nykyajan tarpeita enemmän kuin itse kattobrändi. Sporttinen look on yksi olennainen kriteeri: mm. David Beckham ja Christiano Ronaldo ovat toimineet Emporio Armanin mainoskasvoina. Urheilullinen look on tärkeä tunnusmerkki, joka heijastuu myöskin Emporio Armanin silmälasikehyksiin. Emporio Armani -silmälasien moderni ja tietoisesti minimalistinen ilme sopii sekä bisnesasun että iltapukeutumisen kanssa yhteen – Armanille tyypillistä eleganssia ja trendikästä ironiaa.

Emporio Armani -silmälasit – eleganssia ja estetiikkaa

Emporio Armani -laseissa on huoliteltua tyyliä ja selkeitä linjoja, mieluummin tyylikyyttä kuin näyttäviä tehosteita. Selkeys mahdollistaa ajattomien muotojen yhdistämisen nykyaikaiseen kontekstiin. Myös Emporio Armanin naisten silmälaseja löytyy tyylikkäissä väreissä Havana-kilpikonnakuviossa. Naisten mallien maskuliininen design näyttää hyvinkin hurmaavalta. Emporio Armanin kotkalogo, joka löytyy lasien sangoista, osoittaa ulkopuoliselle maailmalle bränditietoisuutta. Ja muuten, kotka edustaa terävää näköä – mikä sopisikaan paremmin silmälaseihin?

Designlaseja Milanosta

Emporio Armanin designlasit valmistaa maailman suurin optikkokonserni nimeltä Luxottica, joka toimii Milanosta käsin. Yritys panostaa erityisesti kehysten ja linssien laatuun. Moitteeton toimitusketju ja vastuullinen tuotanto ovat yrityksen filosofian tärkeitä periaatteita. Korkean vaatimustason design, materiaalit ja huipputason tuotantoteknologia tekevät Emporio Armanin silmälaseista tuotteita parhaassa laadussa.

Emporio Armani -silmälasit pähkinänkuoressa:

  • huoliteltu ja elegantti

  • sporttinen ja moderni tyyli

  • ihanteellinen töihin ja vapaa-ajalle

  • nykyajan high tech -materiaalit

  • miellyttävä suunnittelu

  • hillitty mutta itsevarma ilme

Emporio Armani -designlasien ostaminen Mister Spe

Sopiiko Emporio Armani täydellisesti tyyliisi? Älä enää epäröi: Mister Spexillä olet vain muutaman klikkauksen päässä uusista unelmiesi laseista.

Haluatko tietää, sopiiko suosikkimallisi sinulle? Hyödynnä verkkosivujemme sovitusmahdollisuuksia. Käytä hakusuodattimia valikoiman rajaamiseen. Kokeile laseja virtuaalisesti joko lataamalla kuva tai kameran avulla. Miellyttävätkö lasit silmää? Nyt voit vain lisätä ne ostoskoriin.

Jos haluat mieluummin sovittaa laseja konkreettisesti, lähetämme sinulle jopa neljät kehykset vloituksetta kotiin testattavaksi. Sinulla on 7 päivää aikaa valita mieluisat kehykset ja palauttaa ne takaisin palautuslomaketta käyttäen. Linssit kuuluvat hintaan ja ne hiotaan ammattitaitoisella tehtaallamme.Vain muutamassa päivässä saat omat Emporio Armani -lasit käsiisi. Lisähintaan voit tilata myös moniteholinssit.

Nämä edut odottavat sinua Mister Spexillä:

✓ 3 000 designlasin valikoima

✓ Laadukkaan linssit, joissa on UV-suoja, kovapinnoite sekä heijastuksenesto-ominaisuus

✓ Ammattitaitoisella tehtaallamme hiotut linssit

Haluatko kuulla lisää Emporio Armani -laseista, Mister Spexistä tai käyttöehdoistamme? Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, henkilökuntamme ja optikkomme vastaavat mielellään kysymyksiisi.

Löydä upeimmat Emporio Armani -silmälasit Mister Spexin verkkokaupasta!/strong>

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo