Dolce&Gabbana Silmälasit

Dolce & Gabbana
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
98 Tulokset

Dolce & Gabbana -silmälasit: ihanan italialaista!

Eleganttia ja loistokasta: nämä adjektiivit kuvaavat parhaiten Dolce & Gabbanan silmälasivalikoimaa. Trendikkäät italialaiset silmälasit ovat samalla sekä nuorekkaat että modernit. Tällainen tasapainottelu onnistuu vain niiltä, jotka ovat olleet muotimaailman huipulla useita vuosia. Dolce & Gabbana kuuluu kiistatta näiden ykköspelaajien joukkoon. Tutustu Dolce & Gabbanan monipuoliseen mallistoon ja kattavaan valikoimaan Mister Spexin verkkosivuilla.

Dolce & Gabbana -silmälasit elämäntyylin edustajana

Italialainen tyylikkyys, eleganssi ja riemu yhdistettynä kauniisiin asioihin – sopisiko se sinun elämäntyyliisi? Siinä tapauksessa Dolce & Gabbana on oikea muotibrändi sinua varten. Muotisuunnittelijat Domenico Dolce ja Stefano Gabbana perustivat ylellisen merkkinsä Milanossa vuonna 1985 ja ovat siitä lähtien tehneet historiaa. Brändin naisten ja miesten vaatteet, kengät ja asusteet edustavat huoliteltua italialaista muotia, joka inspiroi muodin seuraajia ympäri maailman. Vuonna 1995 suunnittelijat sisällyttivät valikoimaansa myös silmälasit ja täten tekivät portfoliostaan täydellisen.

Viimeisimmät trendit – aistikkaita kehyksiä ja moderneja muotoja

Suositut pyöreät, ikityylikkäät pilotit, kulmikkaat vai modernit metallielementeillä – Dolce & Gabbanan malliston silmälasit vastaavat kaikkea sitä, mitä saatat odottaa trendikkäiltä laseilta. Kauniille silmälaseille löytyy myös useita värivaihtoehtoja klassisesta mustasta tai ruskeasta silmälasitrendien viimeisimpään villitykseen – läpinäkyvät kehykset, unohtamatta myöskään kilpikonnakuvion nykyaikaista tulkintaa. Mallistosta löytyy esimerkiksi pyöreät Havana Clear Black -silmälasit, joissa on läpikuultava pohjaväri. Anna Dolce & Gabbana -laseille mahdollisuus ja inspiroidu verkkokauppamme monipuolisesta valikoimasta.

Huippulaatua? No totta kai!

Dolce & Gabbana -lasit eivät ole vain elegantit, mutta myös erittäin kestävät. Korkealaatuisesta, tarkasti käsitellystä muovista valmistetut lasit löytyvät useassa trendikkäässä värissä. Monessa mallissa on lisäksi nenätyynyt, jotka saavat lasit istumaan kasvoillasi entistäkin paremmin.

Dolce & Gabbanan metallikehykset ovat yhtä kestävät kuin muoviset sisaruksensa. Monista kehyksistä on tullut varsinaisia klassikkoja, jotka kulkevat käyttäjänsä mukana vuosien ajan.

Mitkä lasit sopivat minulle?

Kun valitset omia Dolce & Gabbana -silmälasejasi, neuvomme seuraavaa: kehysten mallin ja kasvojesi mallin pitäisi olla toistensa vastakohta. Katso itseäsi peilistä. Onko sinulla pyöreät, kulmikkaat, sydämenmuotoiset vai soikeat kasvot?

  • Jos sinulla on pyöreät kasvot, suosittelemme valitsemaan neliönmuotoiset kehykset. Se tuo kasvoillesi rakennetta ja on sen vuoksi edustava vaihtoehto.

  • Neliön- tai sydämenmuotoisille kasvoille voisit valita pyöreät tai pilottimalliset Dolce & Gabbanan lasit. Nämä mallit tuovat pehmeyttä kasvoillesi ja korostavat niiden piirteitä.

  • Soikeille kasvoille sopii käytännössä mikä tahansa malli – niin pyöreät, neliöt kuin pilottimalliset. Leveät mallit toimivat usein paremmin kuin kapeat.

Osta lasit Mister Spexiltä ja hyödynnä tarjoamamme edut!

  • Lasien kokeileminen on nyt helppoa. Mielestämme sinun kuuluu saada ne lasit, jotka sopivat sinulle parhaiten. Tämän vuoksi olemme luoneet upeita sovitusmahdollisuuksia. Kokeile digisovitustamme ennen tilauksen tekemistä, jotta löydät sinun kasvoillesi sopivat lasit. Voit valita jopa neljät kehykset, jotka sinun on mahdollista tilata veloituksetta kotiin sovitettavaksi.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo