Escada Silmälasit

ESCADA
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
106 Tulokset

Escada-silmälasit

Saksalainen luksusmerkki Escada todistaa selvästi, että muodin päälle ymmärtävät muutkin kuin italialaiset. Escada on kunnianosoitus naisellisuudelle. Se edustaa modernia eleganssia, ylellisyyttä ja ehdotonta glamouria. Margaretha ja Wolfgang Ley perustivat tuotemerkin vuonna 1978, ja tuotemerkki on ollut siitä lähtien ehdoton osa muotimaailmaa. Escada-silmälaseissa on selkeä ja pehmeä muotokieli ja vahva värimaailma. Nämä asiat korostavat yhdessä täydellisesti tuotemerkin naisellista luonnetta. Tuotevalikoimassa on pääasiallisesti neutraaleja värejä kuten mustaa, ruskeaa ja harmaata.

Näitä on piristetty jännittävillä väriyhdistelmillä ja sävyillä, joiden ansiosta tuotteet erottuvat joukosta. Hienostuneet yksityiskohdat, kuten metallilangat, jännittävät kuviot ja eri materiaalien yhdistelmät luovat luonteenomaisen hienostuneen ilmeen, jota tuotevalikoiman kaikki silmälasit edustavat. Laadukkaat materiaalit, viimeisen päälle suunnitellut yksityiskohdat ja loistava istuvuus ovat Escadalle ominaisia piirteitä, ja ne tekevät silmälaseista luotettavan seuralaisen kaikkiin tilanteisiin.

Mister Spexin tarjoaman 30 päivän palautusoikeuden ansiosta voit palauttaa tilauksesi 30 päivän sisään tilauksen tekemisestä saadaksesi korvaavan tuotteen laajasta valikoimastamme tai tuotteen hinnan takaisin. Lisätietoa 30 päivän palautusoikeudesta on Mister Spexin kotisivun palvelusivuilla.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo