Emporio Armani Aurinkolasit

Emporio Armani
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
34 Tulokset

Emporio Armani -aurinkolasit – sporttinen ja tyylikäs aamusta iltaan

Emporio Armani -aurinkolasit kuvastavat urheilullisuutta ja elämäniloa italialaisen designbrändin tyylillä. Tämä Giorgio Armanin valikoima tekee vaikutuksen korkealla laadullaan ja muodikkaalla eleganssillaan. Kirkkaiden värien, klassikoiden ja trendikkäiden muotojen avulla suunnittelija tuo esille kaikki aurinkolasimuodin ajankohtaiset suosikkiyhdistelmät..

Aurinkolasit Emporio Armanilta – elämäntyylin ilmaisua

Muotisuunnittelija Giorgio Armani on ollut eittämättä vuodesta 1974 asti Italian ykkössuunnittelija. Hänen luomuksensa ilmaisevat elämäntapaa, johon kuuluu enemmän kuin vain arkielämän tavoittelu. Luksusta ja eleganssia voi pukea ylle milloin vain – ja tämä on se, mitä Giorgio Armanin design edustaa.

Lukuisissa tuotelinjoissaan Armani syventää mallistonsa yksittäisiä ominaisuuksia. Emporio Armani -merkki kuvastaa nuorten miesten ja naisten muotitietoista urheilullisuutta. Brändi perustettiin vuonna 1981, ja valikoimaan kuuluu naisten ja miesten muodin lisäksi kelloja, fitness-vaatteita sekä suosittuja Emporio Armani -aurinkolaseja.

Nykyaika yhdessä 80-luvun intohimon kanssa

Uusin Emporio Armanin aurinkolasimallisto on saanut vaikutteita 80-luvulta. Monen mallin pohjana oleva muoto perustuu aikanaan erittäin suosittuihin Wayfarer-aurinkolaseihin. Kulttifilmit Blue Brothers ja Sademies, jossa Tom Cruise käytti juurikin näitä aurinkolaseja, tekivät laseista erittäin halutut. Armani hyödyntää muotoa erittäin klassiseen tyyliin mustilla kehyksillä sekä vihreillä ja harmailla linsseillä. Eräästä toisesta mallista löytyy modernit siniset linssit. Myös Havana-tyylisten ruskeiden kehysten fanit saavat rahoillensa vastinetta. Kehysten trendikkäillä punaisilla yksityiskohdilla suunnittelija Giorgio Armani laukaisee Wayfarer-tyylin 2000-luvulle.

Pienet pyöreät lasit

Pyöreänmuotoiset lasit, jotka tuovat mieleen hippien aikakauden, pysyvät yhä viimeisimpänä aurinkolasitrendinä. Nämä mallit löytyvät tietysti myös Emporio Armani -aurinkolasien joukosta. Tyylikkäät Emporio Armani -aurinkolasit ovat aina muoti-ilmaus – olipa kyseessä hillityt metallikehykset tai rohkean moderni design.

Innovatiivisen särmikkäät lasit

Neliönmuotoisten Emporio Armani -aurinkolasien kannattajat luottavat silmiinpistävään sporttisuuteen. Vaihtoehtoja löytyy niin pilottilaseista tai viisikulmaisista aina tasareunaisiin laseihin, joissa yhdistyy erityisellä lailla retro- ja moderni tyyli. Kulmikkaat Emporio Armani -aurinkolasit sopivat monille ihmisille oikein mainiosti.

Emporio Armani -aurinkolasit – saatavana myös vahvuuksilla

Vaikka tarvitset linssit vahvuuksilla, se ei tarkoita, ettetkö voisi käyttää myös trendikkäitä designlaseja. Mister Spexillä on tarjolla useita malleja juuri sinun voimakkuuksillasi. Kun ostat Emporio Armani -aurinkolasit, täythän diopteri-arvosi verkossa. Mister Spexiltä saat aurinkolasit korkealaatuisilla korjaavilla linsseillä, joissa on heijastava pinta, UV-suoja sekä naarmunestopinnoite.

Piilolinssien käyttäjät voivat käyttää vahvuudellisia aurinkolaseja antaakseen silmilleen ansaitun lepohetken piilolinsseistä samalla tuomatta esille silmälasien käytön tarvetta.

Etusi Mister Spexillä

Tilaa Emporio Armanin aurinkolasit Mister Spexiltä ja samalla saat niin paljon muuta. Euroopan johtavana verkossa toimivana silmälasien asiantuntijana emme ainoastaan tarjoa hämmästyttävän monipuolista silmälasi- ja aurinkolasivalikoimaa, vaan palvelemme myös muilla tavoin.

  • Löydät täydelliset aurinkolasit sovittamalla niitä verkossa. Osta juuri sinulle sopivat lasit. Jotta valitseminen olisi helpompaa, käytä tarjoamaamme virtuaalista 3D-sovitustyökalua.

  • Valitse aurinkolasit uskomattoman laajasta online-valikoimasta. Emporio Armani -lasien lisäksi tarjonnastamme löytyy monien muiden tunnettujen kansainvälisten suunnittelijoiden aurinkolasimalleja.

  • Osta Emporio Armani -aurinkolasit verkossa ja pelaa varman päälle!

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo