Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Fossil

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Fossil
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

Fossil Aurinkolasit

(87)

Näytä tuotteet välillä 1 - 60

Fossil-aurinkolasit Mister Spexistä

Mister Spexin Fossil on amerikkalaisen Fossil-design-merkin mallisto, joka sisältää erilaisia vaate- ja asustemallistoja, joita leimaavat ajattomat designit. Tämän tuotemerkin tyylissä on tavoiteltu klassisia trendejä ja persoonallista vintage-tuntua, ja siinä hyödynnetään uusimpia innovatiivisia design-tekniikoita ja materiaaleja käyttömukavien ja laadukkaiden aurinkolasien luomiseksi. Nykyinen Fossil-mallisto on ostettavissa Mister Spexin verkkokaupasta.

Fossil-aurinkolasimalliston huomattavimpia piirteitä ovat linssien pyöristetty muoto ja ylöspäin kääntyvät aisat. Tämä antaa Mister Spexin Fossil-mallistolle ajattoman vintage-ilmeen, joka on sekä muodikas että käyttömukava. Aurinkolasimallisto sisältää harvinaisen laajan valikoiman väriyhdistelmiä ja kuvioita, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan muodin ystäville, ja tekee Fossil-aurinkolaseista ihanteellisen täydennyksen mihin tahansa asuun.

Mister Spex tarjoaa yli 2000 mallia 60 design-tuotemerkiltä sisältäen valikoiman tyylikkäitä aurinkolaseja. Valitse oma Fossil-suosikkimallisi Mister Spex -verkkokaupassa helposti verkossa. Kun teet tilauksen ennen kello 14, Euroopan suosituin verkko-optikkoliike, jolla on yli 1,5 miljoonaa tyytyväistä asiakasta, toimittaa tuotteesi saman päivän aikana.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.