Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Kokoontaittuvat

aurinkolasit

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Kasvot

Ominaisuudet

Tuotemerkki

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Taitettavat aurinkolasit Mister Spex Suomesta

Auringonpaiste saa kaikki hyvälle tuulelle, mutta rasittaa silmiä. Ulkona oleminen altistaa silmäsi auringon haitallisille ultraviolettisäteille, olet sitten rannalla tai laskettelurinteessä. On yhtä tärkeää käyttää aurinkolaseja ratin takana, koska silmät väsyvät nopeasti ajaessa. Laadukkaat taitettavat aurinkolasit vähentävät häikäisyä mahdollistaen paremman näöntarkkuuden, ja suojaavat samalla erinomaisesti UV-säteilyltä.

Yksi taitettavien aurinkolasien suurimmista eduista on niiden kannettavuus. Ne on helppo sujauttaa koteloon ja ottaa esiin tarvittaessa. Silti kehykset ovat erittäin kestävät. Monet taitettavat kehykset sopivat reseptilinsseihin, jolloin ne korjaavat näköhäiriötä ja estävät auringon häikäisyn samanaikaisesti. Vesiurheilun ystävät ja hiihtäjät pitävät aurinkolaseja ehdottoman tärkeänä asusteena, mutta ne tarjoavat samaa suojaa ostosmatkallakin.

Mister Spexin mallisto sisältää laajan valikoiman taitettavia aurinkolaseja, joiden tyylit vaihtelevat urheilullisista perinteisiin. Kaikissa aurinkolaseissamme on laadukkaat linssit, joissa on kovapinnoite ja heijastamaton pinta, ja joissakin Ray-Ban-malleissa on polarisoidut linssit. Muita mallistomme johtavia tuotemerkkejä ovat Carrera, Vans ja Persol. Euroopan johtavana verkkopohjaisena optikkoliikkeenä Mister Spex tekee aurinkolasien valitsemisesta helppoa ja kätevää, ja toimittaa aurinkolasit samana päivänä, jos teet tilauksesi ennen kello 14.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.