Tervetuloa Mister Spexille

Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa.

Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

Mister Spex täyttää vuosia - Tarjoamme -25 % alennuksen kaikista linsseistä¹
Kokoontaittuvat aurinkolasit

Kokoontaittuvat aurinkolasit

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Taitettavat aurinkolasit Mister Spex Suomesta

Auringonpaiste saa kaikki hyvälle tuulelle, mutta rasittaa silmiä. Ulkona oleminen altistaa silmäsi auringon haitallisille ultraviolettisäteille, olet sitten rannalla tai laskettelurinteessä. On yhtä tärkeää käyttää aurinkolaseja ratin takana, koska silmät väsyvät nopeasti ajaessa. Laadukkaat taitettavat aurinkolasit vähentävät häikäisyä mahdollistaen paremman näöntarkkuuden, ja suojaavat samalla erinomaisesti UV-säteilyltä.

Yksi taitettavien aurinkolasien suurimmista eduista on niiden kannettavuus. Ne on helppo sujauttaa koteloon ja ottaa esiin tarvittaessa. Silti kehykset ovat erittäin kestävät. Monet taitettavat kehykset sopivat reseptilinsseihin, jolloin ne korjaavat näköhäiriötä ja estävät auringon häikäisyn samanaikaisesti. Vesiurheilun ystävät ja hiihtäjät pitävät aurinkolaseja ehdottoman tärkeänä asusteena, mutta ne tarjoavat samaa suojaa ostosmatkallakin.

Mister Spexin mallisto sisältää laajan valikoiman taitettavia aurinkolaseja, joiden tyylit vaihtelevat urheilullisista perinteisiin. Kaikissa aurinkolaseissamme on laadukkaat linssit, joissa on kovapinnoite ja heijastamaton pinta, ja joissakin Ray-Ban-malleissa on polarisoidut linssit. Muita mallistomme johtavia tuotemerkkejä ovat Carrera, Vans ja Persol. Euroopan johtavana verkkopohjaisena optikkoliikkeenä Mister Spex tekee aurinkolasien valitsemisesta helppoa ja kätevää, ja toimittaa aurinkolasit samana päivänä, jos teet tilauksesi ennen kello 14.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.