Tervetuloa Mister Spexille

Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa.

Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

Luksusta arkeen – 20 % alennusta premium-valikoimastamme.¹ – Koodi: PREMIUM20
Säästä nyt
Marc jacobs
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Marc Jacobs Aurinkolasit

(86)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/86

Marc Jacobs -aurinkolasit

Mister Spexistä Marc Jacobs on toiminut Louis Vuittonin pääsuunnittelijana vuodesta 1997 alkaen, ja hänen oma muotimerkkinsä on nimeltään Marc Jacobs. Marc Jacobs -aurinkolasimallisto on suunnittelijansa tavoin ulospäin suuntautunut ja aina trendien edellä. Marc Jacobs -aurinkolasit ovat aivan omaa luokkaansa ja niiden tyyli on välittömästi tunnistettavissa. Mallisto sisältää pääosin erittäin korkealaatuisia ja paksuja muovikehyksiä jännittävissä väreissä. Tämä tekee aurinkolaseista vankat ja mahdollistaa mukavan istuvuuden pitkiäkin aikoja. Voit ostaa oman suosikkimallisi Mister Spexin verkkokaupasta.

Marc Jacobs pitää siitä, mikä sokeeraa muita. Jacobs haluaa aurinkolasien olevan tyylin keskipisteessä. Siksi hän käyttää malleissaan vahvoja kuvioita ja värejä. Vaikka kaikki mallit eivät vaikuttaisi sopivan jokapäiväiseen käyttöön, ne ovat ehdoton tuote kaikille trendikkäille ihmisille. Marc Jacobs -aurinkolaseista kohistaan valtavasti, ja sitä tullaan todennäköisesti tekemään aina. Kaikki Marc Jacobsin erilaisista luomuksista haltioituvat ilahtuvat nykyisestä aurinkolasimallistosta. Myös miehet voivat hyötyä Marc Jacobs -aurinkolaseista. Miesten mallisto sisältää kuitenkin hillitympiä värejä ja arkisempia malleja. Nämä aurinkolasit takaavat loistavan ulkonäön, ja tarjoavat samalla riittävästi UV-suojaa silmille. Niiden italialaisuus takaa laadukkaan työtaidon ja laadukkaat valmistusmateriaalit.

Kiinnostuitko? Tilaa sitten valitsemasi aurinkolasit saadaksesi ne kotiisi sovitettaviksi, tai sovita niitä virtuaalisessa sovituspalvelussamme. Jos virtuaalinen sovituspalvelu ei ole saatavilla, voit silti sovittaa valitsemiasi aurinkolaseja lataamalla valokuvan itsestäsi tai käyttämällä Mister Spexin kuvagalleriassa olevaa kuvaa. Nämä palvelut helpottavat päätöksentekoa ja mahdollistavat oikeiden aurinkolasien valitsemisen. Voit pidellä Marc Jacobs -aurinkolasejasi kädessäsi vain muutaman päivän kuluttua. Tarjoamme ilmaisen toimituksen suomalaisille asiakkaille.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.