Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Marc Jacobs

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Marc Jacobs
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

Marc Jacobs Aurinkolasit

(88)

Näytä tuotteet välillä 1 - 60

Marc Jacobs -aurinkolasit

Mister Spexistä Marc Jacobs on toiminut Louis Vuittonin pääsuunnittelijana vuodesta 1997 alkaen, ja hänen oma muotimerkkinsä on nimeltään Marc Jacobs. Marc Jacobs -aurinkolasimallisto on suunnittelijansa tavoin ulospäin suuntautunut ja aina trendien edellä. Marc Jacobs -aurinkolasit ovat aivan omaa luokkaansa ja niiden tyyli on välittömästi tunnistettavissa. Mallisto sisältää pääosin erittäin korkealaatuisia ja paksuja muovikehyksiä jännittävissä väreissä. Tämä tekee aurinkolaseista vankat ja mahdollistaa mukavan istuvuuden pitkiäkin aikoja. Voit ostaa oman suosikkimallisi Mister Spexin verkkokaupasta.

Marc Jacobs pitää siitä, mikä sokeeraa muita. Jacobs haluaa aurinkolasien olevan tyylin keskipisteessä. Siksi hän käyttää malleissaan vahvoja kuvioita ja värejä. Vaikka kaikki mallit eivät vaikuttaisi sopivan jokapäiväiseen käyttöön, ne ovat ehdoton tuote kaikille trendikkäille ihmisille. Marc Jacobs -aurinkolaseista kohistaan valtavasti, ja sitä tullaan todennäköisesti tekemään aina. Kaikki Marc Jacobsin erilaisista luomuksista haltioituvat ilahtuvat nykyisestä aurinkolasimallistosta. Myös miehet voivat hyötyä Marc Jacobs -aurinkolaseista. Miesten mallisto sisältää kuitenkin hillitympiä värejä ja arkisempia malleja. Nämä aurinkolasit takaavat loistavan ulkonäön, ja tarjoavat samalla riittävästi UV-suojaa silmille. Niiden italialaisuus takaa laadukkaan työtaidon ja laadukkaat valmistusmateriaalit.

Kiinnostuitko? Tilaa sitten valitsemasi aurinkolasit saadaksesi ne kotiisi sovitettaviksi, tai sovita niitä virtuaalisessa sovituspalvelussamme. Jos virtuaalinen sovituspalvelu ei ole saatavilla, voit silti sovittaa valitsemiasi aurinkolaseja lataamalla valokuvan itsestäsi tai käyttämällä Mister Spexin kuvagalleriassa olevaa kuvaa. Nämä palvelut helpottavat päätöksentekoa ja mahdollistavat oikeiden aurinkolasien valitsemisen. Voit pidellä Marc Jacobs -aurinkolasejasi kädessäsi vain muutaman päivän kuluttua. Tarjoamme ilmaisen toimituksen suomalaisille asiakkaille.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.