Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Police

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Police
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Police Aurinkolasit

(75)

Police-aurinkolasit

Police tuli räminällä muotimaailmaan jäljittelemättömillä aurinkolaseillaan 1980-luvulla. Police-aurinkolaseja valmistaa italialainen De Rigo -muotitalo. Police-aurinkolasien ainoa tavoite on erottua joukosta, ja tämä näkyy myös nykyisessä mallistossa. Police-aurinkolaseilla teet taatusti vaikutuksen. Mister Spexin kattava Police-aurinkolasimallisto sisältää jotakin jokaiseen makuun. Tutustu perinteiseen mustaan tai upeaan valkoiseen S 8103S -malliin. Kehys kapenee ohuiksi aisanpäiksi, ja sankoja koristaa Police-strassilogo. Hillitty yksiteholinssi on ilmeeltään futuristinen, ja tummanharmaa sävytys tarjoaa optimaalista suojaa auringolta. Ilmeikkäät ja itsevarmat aurinkolasit täydentävät ihanteellisesti omaa ilmettäsi.

S 8299 0N54 -malli on esimerkki klassisesta aviator-tyylistä. Tämä malli on todella elegantti kaksinkertaisella sillallaan ja kapeilla sangoillaan. Sangat ja aisanpäät ovat punaiset, ja sama aihe jatkuu linssien ympärillä. Police-aurinkolaseille luonteenomaisia piirteitä ovat ilmaisuvoimaiset värit, virtaviivainen muotokieli ja dynaamiset muodot. Tilaa uudet Police-aurinkolasisi nopeasti ja helposti verkkokaupastamme jo tänään. Selaa malleja ja tutustu saatavilla oleviin väreihin. Verkkopohjaisen sovitustyökalumme avulla näet, mitkä Police-aurinkolasit sopivat kasvojesi muotoon parhaiten. Tee sitten tilauksesi!

Mister Spex tarjoaa nopean toimituksen ympäri Euroopan. Muista myös, että mikäli et ole tyytyväinen uusiin Police-aurinkolaseihisi, voit vaihtaa ne toiseen malliin tai saada rahasi takaisin! Mister Spexin 90 päivän palautusoikeus mahdollistaa turvallisen ja riskittömän tilausprosessin.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.