Polaroid Aurinkolasit

Polaroid
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
259 Tulokset

Löydä Polaroid aurinkolasit verkossa Mister Spexiltä

Pidä silmäsi turvassa samalla kun näytät hyvältä Polaroid aurinkolaseissa. Polaroid-nimi on ollut luotettava aurinkolaseissa siitä lähtien kun yhtiö aloitti laadukkaiden silmälasien valmistuksen vuonna 1937. Polaroid-aurinkolasien valmistaja on sitoutunut huippuosaamiseen ja silmiesi terveyteen ja jokainen pari polarisoidaan suojaamaan UV-säteilyltä. Löydä lasiparisi Mister Spexiltä ja tilaa verkossa, vaivattomasti.

Suojaa silmäsi tyylikkäästi Polaroid aurinkolaseilla

Aurinkolasit ovat kesäajan äärimmäinen lisävaruste. Niitä saa laajassa tyylivalikoimassa, väreissä ja kokoluokissa, ja ne voivat piristää asuasi suuresti. Todellinen syy aurinkolasien käyttöömme ei kuitenkaan ole hyvä ulkonäkö, vaan nähdä hyvin. Viime kädessä käytämme aurinkolaseja silmien terveydeksi ja hyvinvoinniksi. Ajan myötä haitalliset UV-säteet voivat vahingoittaa silmiä vakavasti ja markkinoilla on monia aurinkolaseja, jotka eivät tarjoa riittävää suojaa. On kuitenkin olemassa nimi, joka on kokeiltu ja luotettu sukupolvien ajan: Polaroid. Polaroid-aurinkolasit tarjoavat maksimaalisen suojan, eikä vain sitä: Polaroidin suunnittelijat ymmärtävät suunnittelun tehtävät ja ovat luoneet valtavan valikoiman malleja kaikkien makuun.

Osta Mister Spexin erinomaisesta valikoimasta Polaroid aurinkolaseja. Meillä on kaikki klassisista aviaattoreista, joissa on metallikehys, ylimitoitettuihin kissansilmä muovikehyksiin. Tilaa verkossa Mister Spexiltä ja valmistaudu nauttimaan auringosta, joka vuoden päivänä.

Polarisoitu suojaamaan sinua

Jokainen Polaroid-aurinkolasipari on polarisoitu. Mitä se tarkoittaa? Polarisoidut aurinkolasit poistavat täysin häikäisyn, joka tarkoittaa, että voit täysin siemauksin nauttia myös kirkkaimmista päivistä ja olosuhteista. Tämän lisäksi Polaroid aurinkolasit esittelee Thermofusionin. Tämä patentoitu tekniikka saa aikaan terävän, selkeän kuvan ja vähentää silmien väsymystä. Polaroid-aurinkolasit ovat myös iskuja vaimentavia, joka tarkoittaa, että voit käyttää niitä melkein missä tahansa tilanteessa, aurinkoa ottaessa ja ajaessa, ratsastaessa ja koripallon pelaamisessa.

Löydä täydellinen pari Polaroideja suodattimiemme avulla

Etkö ole varma siitä, mikä pari sopii sinulle parhaiten? Kokeile suodattimiamme! Jokaisella lisätyllä suodattimella olet yhden askeleen lähempänä täydellisiä Polaroid-aurinkolaseja. Määritä materiaali (metalli, muovi jne.), muoto (kissansilmä, pyöreä, urheilullinen, neliö jne.), kehyksen väri, linssin väri ja muut. Monet Polaroid mallit voidaan varustaa vahvistetuilla linsseillä. Käytä suodatinta selvittääksesi mitkä niistä.

Kun olet kaventanut valintasi, siirry sovitushuoneeseen! Aivan oikein: ostaminen verkossa Mister Spexillä tarkoittaa sitä, että voit kokeilla niin monta Polaroid aurinkolasia kuin haluat - virtuaalisesti olohuoneesi mukavuudessa. Lataa itsestäsi muotokuva, napsauta haluamaasi mallia ja ala sovittaa!

Aurinkolasit kaikille: Polaroid-aurinkolasit Mister Spexiltä

Polaroid-aurinkolaseja saa monissa eri malleissa, sekä miehille että naisille. Selaa mustiin muovikehyksiin vihreäksi sävytetyillä linsseillä tavoittaaksesi klassisen ulkonäön. Jotain hieman villimpää: mikset valitsisi hopeaisia metallikehyksiä vaaleanpunaisilla tai sinisillä linsseillä? Henkilökohtaisesta tyylistäsi riippumatta on olemassa Polaroidit, jotka täydentävät sitä.

Tilaa verkossa luottavaisin mielin, tietäen, että Mister Spex tarjoaa kilpailukykyiset hinnat sekä ilmaiset postin ja pakkauksen yli 49,00 € ostoista. Kun aurinkolasisi saapuvat, sinulla on 30 päivää aikaa päättää, haluatko pitää ne. Jos et ole ollenkaan tyytyväinen, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Meidän tehtävämme on varmistaa, että olet tyytyväinen ostokseesi.

Osta Mister Spexillä ja nauti näistä etuuksista:

  • jos tilauksesi on yli 49,00 €, toimitus on ilmainen!

  • 30 päivän oikeus saada rahat takaisin

  • Polarisoidut linssit sisältyvät hintaan

  • Nopea ja ystävällinen asiakaspalvelu

Tee silmäsi onnellisiksi Mister Spexin uusilla Polaroid aurinkolaseilla. Tilaa omasi verkosta nyt!

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo