Polaroid Silmälasit

Polaroid
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
132 Tulokset

Polaroid-lasit: hienostunutta teknologiaa ja muodikasta designia

Vuonna 1937 perustettu Polaroid-brändi ei valmista ainoastaan kameroita, vaan myös silmälaseja ja aurinkolaseja. Modernia designia edustavat lasit valmistetaan erityistä lasiteknologiaa hyödyntäen. Brändillä on erittäin korkeat vaatimukset laadun suhteen. Polaroid-laseille on tyypillistä klassiset muodot, korkealaatuiset linssit sekä tyylikäs suunnittelu. Polaroidilta löydät lasit, jotka korostavat tyyliäsi sekä sopivat sinulle täydellisesti.

Klassiset Polaroid-lasit

Polaroid-brändiltä löytyy ajattoman elegantteja ja klassisia malleja. Monet mallit tulevat hillityissä väreissä, kuten mustana, tummansinisenä tai ruskeana. Polaroidin valmistamat silmälasit voi helposti yhdistää moniin eri asuihin. Jos pidät väreistä, voit korostaa asuasi Polaroid-laseilla, joissa on punaiset, pinkit tai violetit kuvioidut kehykset. Trendikkäät metallista tai muovista valmistetut kokokehykset sopivat ihanteellisesti moniin eri vaatetyyleihin. Polaroid-lasit ovat muodikas ja mieleenpainuva vaihtoehto niin työpaikalle kuin vapaa-ajallekin. Ylelliset ja raikkaat eri materiaalien yhdistelmät vangitsevat katseita. Korkealaatuiset metallikehykset, joihin on yhdistetty tukevat mutta myöten antavat muovisangat, osoittavat, että jokaiset Polaroid-lasit ovat aitoa designia. Kuvioidut, hieman läpikuultavat kokokehykset täydentävät persoonallista tyyliä.

Täydelliset Polaroid-kehykset – mitkä niistä sopivat sinulle?

Polaroidin valikoimasta löytyy kulmikkaita, perhosmaisia sekä pyöreitä malleja. Kasvojesi muoto on tärkein tekijä, joka vaikuttaa kehyksen valintaan. Katso peiliin ja tarkastele itseäsi: ovatko kasvosi pyöreät, soikeat, neliöt vai sydämenmuotoiset? Tässä muutama vinkki, jotka auttavat sinua tietämään, mitkä lasit sopivat sinun kasvoillesi:

 • Kulmikkaat lasit sopivat erinomaisesti pyöreän tai soikean muotoisille kasvoille. Nämä tuovat kasvojen piirteet esiin.

 • Butterfly-tyyliset lasit sopivat lähes kaikille ja ne tuovat kaunista korostusta kasvoille.

 • Pyöreät lasit sopivat sinulle, jolla on sydämenmuotoiset, soikeat tai neliönmalliset kasvot.

Silmälasireseptistäsi löydät tiedot siitä, millaiset linssit tarvitset silmälaseihin. Jos sinulla ei vielä ole silmälasireseptiä, saat sellaisen optikoltanäöntarkastuksen yhteydessä. Saat optikolta yleensä seuraavat tiedot:

 • Näöntarkkuus dioptreina.

 • ”Cyl”- tai ”Zyl”-merkinnän kohdalla näkyvä arvo ilmoittaa hajataittoisuudesta. Jos sinulla ei ole hajataitetta, tämä kohta on tyhjä.

 • ”Axis” tai ”A” kertoo sylinterin sijainnin.

 • ”Pd”-arvo ilmaisee millimetreinä pupillin keskiosan sekä nenän keskikohdan etäisyyseron.

 • Moniteholinssejä varten reseptistä löytyy lisäksi kohta ”Add”, joka kertoo lähi- ja kaukonäön arvojen erotuksen.

Osta Polaroid-lasit Mister Spexiltä ja tartu näihin etuihin

Mister Spex tarjoaa asiakkailleen monia upeita etuja. Löydä unelmiesi lasit laajasta Polaroidin sekä myös muiden brändien silmälasi- ja aurinkolasivalikoimasta. Kun ostat Polaroid-lasit Mister Spexiltä, hyödyt näin:

 • Toimituskulut, ei kiitos. Mister Spex tarjoaa ilmaisen toimituksen kaikille yli 49 €:n arvoisille tilauksille.

 • Sovita valitsemiasi laseja jo etukäteen. Virtuaalisen digisovituksemme avulla voi kokeilla kaikkia haluamiasi silmälaseja tai aurinkolaseja. 2D-sovituksessa voit ladata valokuvan itsestäsi tai 3D-sovituksessa voit käyttää mobiililaitteesi kameraa nähdäksesi itsesi kaikista kuvakulmista sovittamassa laseja.

 • Kokeile laseja kotona! Voit tilata jopa neljät kehykset kotisovitusta varten maksutta 7 päivän ajaksi

  10%

  Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

  Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

  Maksutavat

  Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

  Toimitustavat

  posti Logo

  Turvallinen ostospaikka

  Suomenvarmakauppa Logo