Polo Ralph Lauren Silmälasit

Polo Ralph Lauren
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
44 Tulokset

Polo Ralph Lauren

Muotisuunnittelija Ralph Lauren on suunnitellut aurinkolaseja Polo Ralph Lauren -tuotenimen alla vuodesta 2006. Ralph Laurenin moderni ja samalla ajaton tyyli näkyy tässä Polo-aurinkolasimallistossa. Polo Ralph Lauren -aurinkolasit on suunniteltu miehille, ja siksi mallistoa leimaavat upeat ja maskuliiniset muodot. Kaikissa Polo Ralph Lauren -aurinkolaseissa on perinteinen poolonpelaaja-logo tai yksinkertainen POLO-teksti. Mallisto sisältää muovista, metallista ja titaanista valmistettuja kehyksiä ja värimaailmaa hallitsevat hillityt sävyt.

Yksi tyylikkäimmistä malleista on Polo PH 3020 9001/71. Tässä voimakkaassa ja elegantissa mallissa on yhdistetty menestyksekkäästi siro metallinen etuosa ja leveät muovisangat. Hopeiset metallijuovat on kauniisti integroitu sankoihin ja ne korostavat tämän mallin tyylikkyyttä. Modernille miehelle suosittelemme vahvasti Polo Ralph Lauren -aurinkolasimallia PH 3027 tänä kesänä. Nämä hienot pilottilasit ovat aavistuksen aviator-mallia pienemmät, ja ne luovat modernimman ja vakavamman ilmeen. Nämä aurinkolasit antavat todellisen bisnes-ilmeen.

Jotkin Polo Ralph Lauren -aurinkolasit ovat saatavilla vahvuuksilla. Syötä reseptisi tiedot, niin valikoidut optikkomme valmistavat linssisi yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Mister Spexin ansiosta voit nauttia täydellisen tarkasta näöstä ja auringonsuojasta! Selaa Polo Ralph Lauren -aurinkolasimalleja ja tutustu saatavilla oleviin väreihin. Voit myös käyttää hakukriteerinä muovi- tai metallikehyksiä ja koko- tai puolikehysmallia. Verkkopohjaisen sovitustyökalumme avulla näet, mitkä Polo-aurinkolasit sopivat kasvojesi muotoon parhaiten. Tee sitten tilauksesi!

Muista, että mikäli et ole tyytyväinen uusiin Polo Ralph Lauren -aurinkolaseihisi, voit vaihtaa ne toiseen malliin tai saada rahasi takaisin! Mister Spexin 30 päivän palautusoikeus mahdollistaa turvallisen ja riskittömän tilausprosessin.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo