Puma Silmälasit

Puma
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
72 Tulokset

Puma-silmälasit

Uusi Puma-mallisto on saapunut. Näissä kehyksissä yhdistyvät urheilumaailman design-vaikutukset sekä moderni kaupunkilaiselämäntyyli. Puma-malliston silmälasit sopivat täydellisesti aktiivisesta elämästä pitäville henkilöille, jotka arvostavat Puma-silmälasien innovatiivista muotoilua ja laadukkaita materiaaleja. Verkkokaupassamme on laaja valikoima Puman puoli- ja kokokehysmalleja. Mallien ilmaisuvoimaiset nimet, kuten Velvet, Puma Loop ja Harmony heijastavat Puma-silmälasien ilmeikästä luonnetta. Monien Puma-silmälasimalliston mallien sangoissa on jousisaranat, jotka mahdollistavat täydellisen istuvuuden.

Mister Spexin tarjoamista malleista erityisen suosittuja ovat sirot Puma-kehykset, kuten Puma Outcast ja Puma Tube. Molemmat malleista ovat miellyttävän kevyet, ja niiden dynaamisesti muotoillut sangat mahdollistavat upean istuvuuden kasvoilla. Nämä Puma-silmälasit sopivat täydellisesti käytettäväksi urheillessa.

Mister Spexin Puma-silmälasien hinta sisältää muovilinssit, joissa on heijastamaton pinta, naarmuuntumisenestopinnoite, puhdistusta helpottava pinnoite sekä täydellinen UV-suoja. Jos nämä linssit eivät täytä vaatimuksiasi, voit valita äärettömän ohuet linssit saadaksesi höyhenenkevyet silmälasit. Lisävalintana on SEIKOn itse puhdistuvat linssit. Nämä hydrofobiset linssit pysyvät kauemmin puhtaina mahdollistaen paremman ulkonäön ja selkeän näkökyvyn. Suojaa Puma-silmälasejasi niitä hetkiä varten, jolloin tarvitset niitä eniten.

Jos et ole jostain syystä tyytyväinen tilaamiisi Puma-silmälaseihin, voit palauttaa ne 30 päivän sisään vaihtaaksesi ne toiseen malliin tai saadaksesi kaikki rahasi takaisin. Mister Spex: asiakastyytyväisyyden asiantuntija.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo