Police Silmälasit

Police
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
108 Tulokset

Police-lasit: woop woop, poliisi saapuu!

Erottuvaa ja erehtymätöntä: Police-lasien inspiraation lähde on amerikkalaisten poliisien käyttämät aurinkolasit. Lasit tuovat trendikästä ja yksilöllistä tyyliä käyttäjälleen. Tämän brändin avulla tuot esille itsevarmuuttasi. Rohkeat ja selkeät Police-lasit tuovat varmuutta ja vakuuttavuutta. Sekä silmiinpistävissä että maltillisissa malleissa saatavien Police-lasien valikoimasta löytyy sopiva malli jokaisille kasvoille, myös vahvuuksilla ja aurinkolaseina.

Police-lasit: silmiinpistävää italialaista silmälasimuotia

Italialainen merkki, jonka pääkonttori sijaitsee Longaronessa, perustettiin 1980-luvun alussa. Policen perusti Cherme Lunettes, pieni De Rigon veljeksille kuuluva silmälasi- ja aurinkolasiyritys, joka oli erikoistunut nimenomaan aurinkolasien valmistukseen. Vain kymmenen vuotta myöhemmin Police-valikoimaan sisältyi myös tuoksuja, ja vuosisadan vaihteessa valikoimaan lisättiin myös kelloja, koruja sekä nahka-asusteita. Kattoyritys De Rigo Group ylläpitää omaa De Rigo-HEART -säätiötään, joka tukee lasten koulutusta ja luovuutta.

Huomiota herättäviä muotikonsepteja

Police-brändi on omistautunut 80-luvun elämäntyylille: itsetutkiskelua, yksilöllisyyttä sekä kaipuuta erottua joukosta. Itsemääräämisoikeus sekä päättäväisyys näkyvät myös Police-laseissa. Merkki edustaa muotitietoisia ihmisiä, joille yksilöllisyys on tärkeämpää kuin trendien seuraaminen. Tyyli-ikonit kuten Bruce Willis, George Clooney ja David Beckham ovat toimineet Police-lasien puolestapuhujina.

Rohkeaa designia, ajatonta tyyliä – Police-kehykset

Alkuperäiset Police-lasit olivat urbaaneja unisex-malleja. Sekä puolikehys- että kokokehyslaseille on tunnusomaista kulmikkaat mallit sekä tummat värit. Mustat, harmaat, ruskeat tai kilpikonnakuvioiset mallit, joista löytyy tyypillisesti myös retrovivahteita, tekevät Police-laseista todellisen katseenvangitsijan. Police-kehysten joukosta löytyy myös värikkäämpiä vaihtoehtoja, kuten punaisia tai metallinsinisiä sävyjä. Police-laseissa yhdistyy selkeä muotoilu sekä dynaamiset muodot. Huomiota herättävät kehykset korostavat käyttäjänsä ilmettä sekä tuovat esille itsevarman, älykkään ja aktiivisen luonteen.

Police-lasit perheyritykseltä

Police on De Rigo Groupin yksityismerkki. Vuodesta 1983 alkaen alun perin käsityöläisyritys on kasvanut maailmankuuluksi liiketoimeksi. Nykypäivänä konsernia johdetaan perheyrityksenä toisessa sukupolvessa. Police-lasien valmistus perustuu huipputason materiaalien kuten hiilikuidun, titaanin ja asetaatin käytölle designkehysten luomiseksi. Police-kehykset on suunniteltu päivittäistä käyttöä varten, ja kevytrakenteisuuden sekä mukavuutta lisäävien ominaisuuksien ansiosta kehykset ovat miellyttävät kasvoilla.

Police-lasit pähkinänkuoressa:

  • näyttävät ja dynaamiset muodot

  • naisten malleissa värikkäät ja koristeelliset yksityiskohdat

  • valmistettu huipputeknologisista materiaaleista

  • käytännöllinen muotoilu

  • linssit saatavilla kaikilla vahvuuksilla

  • moniteholinssit lisämaksusta

  • korkealaatuiset heijastamattomat linssit

  • itsevarma tyyli tyylitietoisille silmälasien käyttäjille

Osta Police-lasit Mister Spexiltä

Ovatko Police-lasit juuri sitä mitä olet etsinyt? Mister Spexillä olet vain muutaman askeleen päässä uusista laseistasi.

Kun olet valinnut suosikkimallisi helppokäyttöisten hakusuodattimiemme avulla, voit sovittaa kehyksiä lataamalla valokuvan itsestäsi tai käyttämällä mobiililaitteesi kameraa. Jos kehykset miellyttävät sinua, lisää ne ostoskoriin!

Joskus on mukavampaa päästä oikeasti sovittamaan laseja ennen ostoksen tekemistä. Mister Spex tarjoaa maksuttoman kotisovituksen silmälasien ostoa varten. Voit tilata sovitusta varten kotiisi jopa neljät kehykset 7 päivän ajaksi. Tämän jälkeen lähetä lasit meille takaisin täytetyn tilauslomakkeen kanssa. Valitsemasi lasit toimitetaan sinulle pian sen jälkeen.Linssit vahvuuksilla kuuluvat kehysten hintaan ja ne hiotaan tehtaallamme. Moniteholinssit on saatavana lisähintaan.

Löydä Mister Spexin edut:

✓ Yli 3 000 tuotteen valikoima

✓ Laadukkaat lasit kovapinnoitteella, heijastuksenestolla sekä UV-suojalla

✓ Taidolla hiotut linssit

✓ Palautusoikeus

Haluatko tietää lisää Police-laseista, Mister Spexistä tai verkko-optikolla asioimisesta? Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme – henkilökuntamme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi.

Tutustu Police-laseihin Mister Spexillä!

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo