Police Aurinkolasit

Police
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
40 Tulokset

Osta Police-aurinkolasit Mister Spexiltä

Italialainen Police-tuotemerkki tunnetaan urheilullisista, innovatiivisista ja klassisista aurinkolasimalleistaan urbaanilla hip-tyylillään. Police on oikea tuotemerkki niille, jotka etsivät ainutlaatuisia aurinkolaseja, jotka ovat samalla toimivia ja muodikkaita. Osta sadoista malleista edullisiin hintoihin Mister Spexiltä.

Älykkäät ja nokkelat: Police-aurinkolasit

Police-tuotemerkki on edustanut aitoa ja alkuperäistä urbaania suunnittelua siitä saakka kun se ilmestyi muotinäyttämölle 1980-luvulla. Italialaisen muotitalon De Rigo suunnittelemat Police-aurinkolasit on tarkoitettu muodikkaille ja älykkäille miehille ja naisille, jotka tietävät mitä haluavat. Olipa tyylisi urheilullinen ja urbaani, tai tyylikäs ja moderni, Policen suunnittelijat ovat luoneet jotain vain juuri sinulle. Tutustu Mister Spexin tarjoamaan laajaan Police-aurinkolasien kokoelmaan. Löydä yhtä ainutlaatuiset aurinkolasit kuin itsekin olet ja anna tyylisi loistaa.

Korosta omaa tyyliäsi Police-aurinkolaseilla

Oikea aurinkolasipari voi viedä asusi korkeammalle tasolle. Lisää urbaania eleganssia tyyliisi Police-aurinkolaseilla. Suosittelemme, että käytät suodattimia, joiden avulla voit löytää täydelliset aurinkolasit kokoelman monista tyyleistä, muodoista ja väreistä. Valitse ja osta Police-aurinkolasit kehyksen ja linssin värin, leveyden, muodon ja hinnan mukaan. Heti kun olet kaventanut hakuasi, on aika kokeilla joitakin Police-aurinkolaseja innovatiivisen virtuaalisen sovitustyökalun avulla. Lähetä joko kuva itsestäsi muotokuvana tai ota nopea kuva nettikameran tai älypuhelimen avulla. Kun kuva on ladattu, voit napsauttaa sitä Police-aurinkolasiparia, jonka haluat kokeilla ja nähdä heti miltä ne näyttävät sinulla. Jatka vain, kokeile niin monia kuin haluat! Kun kuva on ladattu, se tallennetaan, joten voit kokeilla kaikkia haluamiasi aurinkolaseja kotona.

Riippumatta siitä, mistä kehyksistä päätät, voit olla varma, että kaikki Mister Spexin aurinkolasit on varustettu korkealaatuisilla linsseillä. Nämä sävytetyt, karkaistut linssit takaavat erinomaisen UV-suojan ja niillä on heijastamaton pinnoite, joten voit todella nauttia aurinkoisista päivistä tyylikkäästi.

Muotipoliisit löytyivät: Police aurinkolasit Mister Spexiltä

Nopea katsaus Mister Spexin Police-aurinkolasien tarjontaan tekee asian selväksi: Police-aurinkolasit ovat muotipoliisin hyväksymät! Näytä parhaimmaltasi minä tahansa vuodenaikana näiden innovatiivisten aurinkolasien kanssa, joissa on modernia tunnelmaa. Mister Spexin kilpailukykyisillä hinnoilla hyvältä näyttäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Tilaa verkossa muutamalla hiiren napsautuksella. Nauti ilmaisesta kaikille yli 49.00 € tilauksille. Kaikki tuotteemme lähetetään seurantanumerolla varmistamaan, että saat aurinkolasisi nopeasti. Uskomme vakaasti, että tulet pitämään uusista aurinkolaseistasi, mutta jos ei näin ole, tarjoamme sinulle mielellämme 30 päivän palautustakuun ilman lisäkustannuksia sinulle. Kun tämän kaiken tietää, ei ole mikään ihme, että Mister Spex on yksi Euroopan luotetuimmista ja varmoista aurinkolasien verkkokaupoista.

Hanki Police-aurinkolasit edulliseen hintaan Mister Spexiltä ja nauti

  • Vapaa postitus ja pakkaus (yli 49,00 € tilauksille)

  • 30 päivän vaivaton palautusaika

  • Karkaistut linssit, joissa hintaan sisältyy UV-suodatin

  • Heijastuksenestokäsittely

  • Luotettava asiakaspalvelu saatavilla puhelimitse ja sähköpostitse.

  • Ja niin paljon muuta.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo