IVY & OAK
STYLE: AUGUSTA

Moderni vastaus persoonalliselle vaatekaapillesi.

IVY & OAK
IVY & OAK
STYLE: ADDISON

Muotoilu, yksilöllisyys ja aitous.

IVY & OAK
IVY & OAK
IVY OAK pyrkii luomaan kestävää muotia tietoisilla päätöksillä ja ajattelemaan jo nyt tulevia sukupolvia. Berliiniläinen merkki ottaa siten intohimoisesti ja rohkeasti kantaa ja siirtyy ohikiitävistä trendeistä takaisin pysyvyyteen. Uusi IVY OAK -silmälasimallisto yhdistää tyylikkään designin, ihanteellisen käyttömukavuuden ja ajattoman ilmeen. Tutustu uusiin silmä- ja aurinkolaseihin nyt yksinomaan Mister Spexillä.
STYLE: ADDISON

Täydellinen katseenvangitsija!

 IVY & OAK
 IVY & OAK
STYLE: ADELAINE

Autenttisia tyylejä – suunniteltu Berliinissä

 IVY & OAK
 IVY & OAK
IVY OAK -aurinkolasit – moderni tapa suojata silmät tyylikkäästi UV-säteiltä. Tutustu ilmeikkäisiin tyyleihin, epätavallisiin muotoihin, ajattomiin klassikoihin ja moderneihin kannanottoihin. Shoppaile suosikkisi vivahteikkaan kehysvalikoiman joukosta. Berliinissä suunnitellut mallit sopivat jokaiseen asuvalikoimaan, ja niissä on osittain myös unisex-luonnetta.
STYLE: AUGUSTA SUN

I have my eyes on you, sunshine!

IVY & OAK
IVY & OAK
Minimalistisesta sykkivään: IVY OAK -aurinkolasien monipuoliset mallit saavat meidät näyttämään eleganteilta kirkkaimmassakin auringonvalossa. Ajatonta estetiikkaa, hienoimpia materiaaleja, selkeitä linjoja ja puristista eleganssia – IVY OAK -silmälasit ovat täydellisiä kumppaneita. Löydä nyt lempimallisi!
STYLE: AUGUSTA

Digital Detox

IVY & OAK
IVY & OAK
Lahjoita silmillesi rentoutta IVY OAK -silmälaseilla. Silmälasilinsseissä on integroitu sinisen valon suodatin, joka suojaa silmiäsi digitaalisista laitteista heijastuvalta sinivioletilta valolta. Silmäsi rasittuvat vähemmän päivittäisessä näyttötyöskentelyssä ja elegantit katseenvangitsijat ovat siten täydellisiä kumppaneita digitaalisessa arjessa.

Kestävät silmälasit ikuisuuteen

AUTENTTISET, MODERNIT TYYLIT
IVY & OAK Brillen

Silmälasit

Tutustu nyt
IVY & OAK Sonnenbrillen

Aurinkolasit

Tutustu nyt
10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo