Jotta saisit toimituksen ennen joulua tilauksesi on lähetettävä varastoltamme viimeistään 18/12. Lisätietoja tilauksestasi saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.
Inferno Ragazzi
Summer vibes

Inferno Ragazzi

Surf'n'Chill - Inferno Ragazzin elämänasenne ei voisi olla rennompi. Tämän merkin mallit herättävät halun nauttia kesästä ja rannasta sekä yllyttävät tanssimaan villisti kesäyön läpi. Nyt Hampurin pojat ovat suunnitelleet aurinkolasikokoelman, jota voi kuvata vain yhdellä tavalla: pretty dope.

Hang loose

Mihin ihastumme näissä aurinkolaseissa? Ensinnäkin malleissa on jännittävä värisekoitus: lämmin havanna kohtaa kylmän sinisen, kun taas vaaleanpunainen räikeän turkoosin. Myös täysin mustassa kehyksessä on oma viehätyksensä. Kevyt cat eye -malli on kunnianosoitus Kalifornian 60-luvun skeittareille, joiden rento tyyli toimii loistavasti vielä tänäkin päivänä.

Hang loose
Good Vibes Only

Good Vibes Only

Elät vain kerran - jos se on päässyt unohtumaan hetkeksi, tutustu näihin aurinkolasimalleihin! Rento meininki välittyy näissä laseissa, joissa on irroitettava suojus. Elä hetkessä tyylillä - Inferno-Ragazzin vaaleanpunan sävyssä.

Sovita malliston kehyksiä nyt virtuaalisesti

https://www.misterspex.fi/modal-tryon-ditto-tos-cms-modal_tryOn_ditto_tos

Classic Meets Cool

Classic Meets Cool

Suosittu panto-malli yhdistettynä havanna-kuvioon, mustaan väriin ja peililinsseihin. Näin alkaa aurinkolasien todellinen rakkaustarina. Tarinan otsikko: Vähemmän on enemmän. Tässä on kaikki mitä meidän tarvitsee kertoa, tai ehkäpä vielä: "Lisää ostoskoriin".

Classic Meets Cool

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäYritystiedot09-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo

https://www.misterspex.fi/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexFI-Site/fi_FI/-/EUR/ViewWishlist-GetItemsThatAreGlassesOrSunglasses

https://www.misterspex.fi/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexFI-Site/fi_FI/-/EUR/ViewTryOn-RemoveDittoForId

https://www.misterspex.fi/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexFI-Site/fi_FI/-/EUR/ViewTryOn-GetFrontalImage