Freshlook

Freshlook

Saa elämääsi freesiä lookia FreshLook-piilolinsseillä

Käytitpä piilolinssejä vain satunnaisesti tai päivittäin, tarjoamamme FreshLook-piilolinssivalikoima täyttää varmasti odotuksesi. Perinteisten piilolinssien lisäksi valikoimasta löytyy myös värillisiä FreshLook-piilolinssejä, jotka sävyttävät silmiesi väriä.

Näe kirkkaasti FreshLook-piilolinsseillä

Piilolinssien kätevyys on sanomattakin selvää, ja FreshLook on yksi maailman johtavista piilolinssien ja linssien huoltotarvikkeiden valmistajista. Heidän valikoimaansa kuuluu värillisiä linssejä, jotka muuttavat silmiesi väriä. Tämä jos mikä tarjoaa paljon mahdollisuuksia.

FreshLook Colorblends -linssi

Nämä kevyesti sävytetyt linssit mahdollistavat luonnolliselta näyttävän hillityn silmienvärin muuttamisen. Nämä FreshLook-piilolinssit ovat ihanteelliset, kun halutaan pienin elein korostaa tyylivalintoja. Tämä tekee niistä oivalliset myös virallisempiin tilanteisiin – tai jopa ensitreffeille.

FreshLook Colors -linssi

Näiden FreshLook-linssien sävytys on voimakkaampi kuin FreshLook Colorblends -linssien. Nämä linssit peittävät silmiesi luonnollisen värin tehokkaammin. Kun haluat tehdä todellisen vaikutuksen uudella ilmeelläsi, nämä linssit sopivat siihen täydellisesti.

FreshLook Dimensions -linssi

Nämä linssit on suunniteltu erityisesti vaaleansävyisille silmille. Linssien yhteensopivuus vaaleiden silmien kanssa tekee FreshLook Dimensions -linsseistä täydelliset vaaleansinisille tai vaaleanharmaille silmille, kun halutaan antaa silmien värille uutta syvyyttä.

Korkealaatuiset FreshLook-piilolinssit Mister Spexiltä

Sillä ei ole väliä, mitkä FreshLook-linssit valitset, sillä jokainen linssi on valmistettu huippulaadukkaista materiaaleista ja takaa korkean hapenläpäisykyvyn ja käyttömukavuuden.

Tarjoamme sekä päivä- että kuukausikäyttöisiä FreshLook-linssejä omilla voimakkuuksillasi. FreshLook-piilolinssit on saatavilla myös ilman reseptiä, eli käytitpä linssejä nähdäksesi paremmin tai muodin vuoksi, tulet rakastamaan FreshLook-linssien mahdollistamaa väreillä leikittelyä.

Erinomaista palvelua Mister Spexiltä

Me Mister Spexillä teemme kovasti töitä, jotta saisit laadukasta palvelua ja ensiluokkaisia tuotteita, ja kaikki tämä siihen hintaan, johon sinulla on varaa. Puoleensavetävien hintojemme lisäksi tarjoamme myös muita etuja, jotka voit hyödyntää ostaessasi FreshLook-piilolinssejä Mister Spexiltä:

  • Ystävällinen asiakaspalvelu

  • Ilmainen toimitus yli 49 €:n arvoisille ostoksille

  • Laadukkaat linssituotteet luotettavilta brändeiltä

Tutustu FreshLook-linssien valikoimaan ja kuvittele, kuinka upealta näyttäisit uusien värillisten linssiesi kanssa. Todella upealta, siitä olemme varmoja!

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo