Proclear

Proclear

Proclear-piilolinssit – maailman ensimmäiset bioyhteensopivat piilolinssit!

Proclear on CooperVision Companyn kehittämä uusi tuotemallisto. Innovatiiviset tehoaineet, parempi geometria ja uraauurtavat tuotantotekniikat ovat mullistaneet piilolinssimarkkinat. CooperVisionin Proclear-tuoteperheen tuotteissa on keskitytty fosfokoliinin (PC) käyttöön. PC on ihmisissä, eläimissä ja kasveissa oleva aine ja siksi keho tunnistaa sen ja kestää sitä erittäin hyvin. Siksi sitä käytetään lääkintätoimenpiteissä kuten ohitusleikkauksissa, implanttileikkauksissa ja kanyylien asettamisessa – ja nyt myös piilolinsseissä.

Proclear-piilolinsseissä fosfokoliinin lisäetuna on neutraali kahtaisioni (sekä positiivinen että negatiivinen varaus). Elektroneutraliteetti vähentää huomattavasti piilolinssiin muodostuvien proteiini- ja rasvakerrostumien määrää verrattuna tavallisiin ionisiin materiaaleihin. Kestävä PC sitoo myös linssin kosteutta paremmin kuin muut materiaalit.

Siksi PC: n käyttö pehmeissä Proclear-piilolinsseissä parantaa kestävyyttä ja helpottaa käyttöä silmiä kuivattamatta. Proclear-piilolinssit mahdollistavat terävän näkökyvyn silmiä ärsyttämättä, istut sitten tuntikausia tietokoneen ääressä, ajat autolla pitkiä matkoja tai urheilet.

Proclear Mister Spexistä

Mister Spex tarjoaa oikeat linssit parhaaseen hintaan, on sitten silmälääkärisi tai optikkosi määrännyt Proclear 1 Day-, Proclear Multi-focal-, Proclear Spheric- tai Proclear Toric -linssit. Mister Spexin verkkokaupasta saat upeita alennuksia monista Proclear-piilolinssipakkauksista ja linssit ja puhdistusnesteen pakettihintaan.

CooperVision on valmistaja, jolla on niin sanottuja tuotemerkittömiä tuotteita. Tämä tarkoittaa sitä, että piilolinssit myydään samassa muodossa useiden eri tuotenimien alla myyntimarkkinoiden laajentamiseksi. CooperVisionin Proclear-piilolinssejä myydään esimerkiksi samassa muodossa tuotenimien Medisoft ja iWear alla. Kiinnitä tarkkaan huomiota tuotekuvausten huomautuksiin ja varmista, että vertaat tilaustasi tehdessäsi optikkosi antamaa piilolinssitietoa. Muista, ettei ole väliä, millä tuotenimellä linssejä myydään: Mister Spexillä on paras tarjonta!

Proclear-piilolinssit

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo