Stella McCartney

Stella McCartney
87 Tulokset

Stella McCartney – luksusluokan kestävää silmälasimuotia 

Brittiläisen muotisuunnittelijan Stella McCartneyn korkein prioriteetti silmä- ja aurinkolasien valmistamisessa on kestävyys, kun on kyse eksentrisen muotoilun ja tinkimättömän laadun yhdistämisestä. Suunnittelijan huomiotaherättävät ja ylelliset statement-mallit yhdistävät avantgardistisen luovuuden kestäviin tuotantoprosesseihin ja vastuulliseen yritystoimintaan. Stella McCartney on muotialalla jo ehdoton edelläkävijä uusiutuvien luonnonvarojen käytössä. Rakastamme tyylikkäitä kehyksiä ja ekologista ajattelua, joka piilee näiden must-have-mallien takana. 

Muoti-ikoni Stella McCartneyn silmä- ja aurinkolasit 

Stella McCartneyn mallistot tarjoavat muotia rakastaville kaikkea aina klassisista silmälaseista ja mahtavista aurinkolaseista ylellisiin designer-malleihin. Olipa kyseessä ylellinen cateye tai rohkea D-kehys, Stella McCartneyn silmä- ja aurinkolasit tarjoavat suuren valikoiman ajankohtaisia muotoja, värejä ja materiaaleja.  

Valitsitpa sitten ajankohtaiset trendivärit, sävytetyt muovilinssit, ketjuilla koristellut kehykset tai ylelliset, ylisuuret silmälasit: Stella McCartneyn ekologisissa silmä- ja aurinkolasimallistoissa käytetään ainoastaan vaihtoehtoisia materiaaleja, kuten luomuasetaattia. Mallistojen kehykset ovatkin täydellinen kumppani kaikille, jotka arvostavat ympäristötietoista ylellisyyttä! Löydä nyt itsellesi ekologiset Stella McCartney -silmälasit ja kokeile suosituimpia Stella McCartney -aurinkolaseja heti verkossa!

Etusi Mister Spexillä – parasta laatua ja ensiluokkaista palvelua: 

Mister Spex edustaa optikkoalan ammattitaitoa ja erinomaista palvelua. Jo yli 1,5 miljoonaa asiakasta ympäri Eurooppaa on vakuuttunut Mister Spexin tarjoamista eduista ja ensiluokkaisesta laadusta. 

Olemme kaikkialla, missä sinäkin olet. Ja teemme Stella McCartney -silmälasien sovituksesta erityisen helppoa: virtuaalisesti näytön äärellä tai kotona ilmaisen kotisovituksen ansiosta. Päätös on sinun!  

Digisovituksen ja kotisovituksen ohella Mister Spex tarjoaa tietysti laajan valikoiman muitakin suosittuja designer-merkkejä, kuten Victoria Beckham, ic!berlin ja Linda Farrow.

Joko löysit uudet Stella McCartney -silmälasit tai Stella McCartney -aurinkolasit? Lähetämme uuden suosikkisi sinulle suoraan kotiisi – nopea ja ilmainen toimitus yli 49 € tilauksille. 

  • Säästä jopa 50 % verrattuna ohjevähittäishintaan

  • 30 päivän palautusoikeus

  • Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksille

  • Tilaus laskulle

Haluaisitko tietää lisää Mister Spexistä, valikoimastamme, palveluistamme ja tilausehdoista? Siinä tapauksessa ota meihin yhteyttä: asiakaspelvelutiimimme ja asiantuntijamme auttavat sinua mielellään. 

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo