EOE
49 Tulokset

EOE | ekologista eleganssia 

EOE perustettiin 10 vuotta sitten pienessä Ammarnäsin kylässä Ruotsin Lapissa. Raikas ilma ja luminen tunturimaisema innoittivat Erik ja Emilia Lindmarkia luomaan ekologisen silmälasimalliston, jossa pohjoismaisen designin eleganssi ja yksinkertaisuus yhdistyy Ruotsin Lapin karuun kauneuteen. Pohjois-Ruotsin perintö tulee esiin silmälasien nimissä ja väreissä, mutta myös villistä ja kauniista luonnosta peräisin olevissa materiaaleissa ja yksityiskohdissa. 

Ekologisuuden ja designin symbioosi 

EOE on ekologisten, ilman ftalaatteja valmistettujen silmälasien valmistuksen edelläkävijä. Nykyisin EOE on Pohjoismaiden johtava ekologinen silmälasimerkki. Kokoelman kaikki silmälasit on valmistettu ympäristöystävällisin periaattein, ja ne ovat täysin kierrätettäviä ja biologisesti hajoavia. 

EOE:n visio 

Silmälasit suunnitellaan Ruotsin Lapissa, minkä jälkeen ne valmistetaan käsityönä Italian Alpeilla. Yrityksen tavoitteena on, että se voi jonain päivänä sekä suunnitella että tuottaa kaikki mallinsa Pohjois-Ruotsissa. Siihen saakka Ruotsin tunturit korvataan Alpeilla ja EOE:n päämaja keskittyy ennen kaikkea siihen, että tuotanto tapahtuu niin ympäristöystävällisesti kuin mahdollista. 

EOE Eyewear: seikkailu, joka alkoi moottorikelkan kyydissä 

Eikun matkaan – Ruotsin Lappia kohti! EOE sai alkunsa kirkkaana ja lumisena kevätpäivänä vuonna 2010, kun Erik ja Emilia Lindmark olivat moottorikelkkailemassa pienessä kylässä Ruotsin Lapissa. Raikas ilma ja luminen tunturimaisema innoittivat kaksikkoa luomaan silmälasimalliston, jossa pohjoismaisen designin eleganssi ja yksinkertaisuus yhdistyy Ruotsin Lapin karun kauneuden kanssa. Kulttuuriperintö peilautuu sekä kehysten nimissä että väreissä. EOE Eyewear on ainutlaatuinen merkki, joka on pienessä ajassa ehtinyt valloittamaan suuren määrän sydämiä. Kuka lähtee mukaan matkalle? 

Ekologisia silmälasikehyksiä Ruotsin Lapista 

EOE oli ensimmäinen merkki, joka toi markkinoille silmälasimalliston, joka ei sisällä ftalaatteja – materiaalia, jota yleensä käytetään silmälasien valmistuksessa. Nykyisin EOE on Pohjoismaiden johtava ekologinen silmälasimerkki. Kokoelman kaikki silmälasit on valmistettu ympäristöystävällisin periaattein, ja ne ovat täysin kierrätettäviä ja biologisesti hajoavia. Yksi merkin suosituista kokoelmista on ekologisista urheilulaseista koostuva mallisto: EOE Sport. Futuristiset lasit ovat todellisia katseenvangitsijoita, ja ne toimivat yhtä lailla rinteessä kuin après ski -juhlissakin. Myös merkin harjoittama yhteistyötoiminta on paikallista ja ekologista. Lyhyesti sanottuna: Ruotsin Lapista kotoisin oleva EOE-Eyewear valmistaa korkealaatuisia silmälaseja ja aurinkolaseja, ilman että luonnon pitää kärsiä kompromisseista. 

EOE-silmälasit: ruotsalainen design kohtaa karkean luonnollisuuden 

Merkin silmälasit erottuvat joukosta trendikkäillä muodoilla, korkealaatuisilla materiaaleilla ja klassisen designin modernilla tulkinnalla. Etenkin Ruotsin Lapin maisemasta vaikutteensa saaneet värit ovat todellisia katseenkiinnittäjiä. Kirkas jäänsininen, vaalea kulta ja lämmin hiekankeltainen siivittävät käyttäjänsä mielikuvitusmatkalle pohjoisen lumimaisemiin, metsiin ja tuntureille. Suosittuja malleja ovat: 

  • Pyöreät, sirot, titaanista valmistetut mallit – kunnianosoitus 70-luvun nikkelilaseille, mutta saatavilla nyt luonnollisissa sävyissä, joista heijastuu Lapin maisema. 

  • Pyöreät, hieman litistetyt mallit, jotka muistuttavat klassisia sarvilaseja. Myös nämä mallit erottuvat edukseen ainutlaatuisissa, luonnollisissa sävyissä. 

  • Läpinäkyvät kehykset, jotka huokuvat miellyttävää kepeyttä, ja joita voi käyttää yhtälailla niin kesäisin kuin talvisinkin. 

 

EOE-aurinkolasit: Pyöreät, cateye- tai pilottilasit 

EOE-aurinkolaseja on eri muotoisia ja värisiä ja valittavana on erilaisia materiaaleja. Huomiota herättävät erityisesti luonnolliset, pohjoisen inspiroimat sävyt ja uudet tulkinnat moderneista klassikoista. Siten joissakin cateye-malleissa ei ole tuttua, paksua muovikehystä vaan siro metallista tai titaanista valmistettu puolikehys. Joissakin cateye-kehyksissä taas kehyksen yläosa on hieman ulkoneva, mikä luo jännittävän optisen yksityiskohdan. Kiinnostaako sinua tänä vuonna uudenlainen aurinkolasiseikkailu? Siinä tapauksessa seuraavat EOE-mallit ovat kuin sinulle tehtyjä: 

  • Linssit kehyksissä? Ei vaan kehykset linsseillä! Urheilukokoelman silmälaseissa ohut, metallista valmistettu kehys on niin sanotusti liimattu hieman suuremmille linsseille, mikä saa aikaan vaikuttavan, futuristisen ilmeen. 

  • Cateye kohtaa kulmikkaat muodot. Näissä malleissa yhdistyy kaksi suosittua kehysmuotoa, ja ne luovat raikkaan ja trendikkään ilmeen. 

  • Vähemmän on enemmän – mutta ei kuitenkaan aina. Sania Claus Deminan kanssa yhteistyössä valmistetuissa silmälaseissa pienet kristallit koristavat klassisen pyöreää kehystä. 

 

Osta silmälasit verkosta Mister Spexiltä: nopeaa ja helppoa 

Tarvitsitpa sitten tavalliset silmälasit, moniteholasit, lukulasit tai päätelasit: kun ostat silmälasit netistä Mister Spexiltä, voit valita 5000 erilaisen kehyksen ja lukuisten huippumerkkien välillä. Ostaessasi meiltä nautit seuraavista eduista: 

  • Virtuaalinen sovitustyökalu 

  • Ilmainen kotisovitus 

  • 30 päivän palautusoikeus ja ilmainen palautus 

  • Nopea toimitus 

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo