LGR
126 Tulokset

L.G.R | LUCA GNECCHI RUSCONE

Merkki yhdistää Afrikan seikkailullisen kauneuden ja perinteisen italialaisen käsityön arvot. Tuloksena on silmälasit, jotka kiehtovat yksityiskohdillaan, korkealaatuisilla materiaaleillaan ja vintage-muodoillaan, ja jotka ovat tarkoitettu seuraamaan seikkailijaa loputtomilla tutkimusmatkoilla. Ihanteellinen asuste kaikille niille, jotka arvostavat aitoutta, ainutlaatuisuutta ja ylellisyyttä. Tutustu ainutlaatuisten silmälasien ja aurinkolasien valikoimaan kaupassamme.

Merkin juuret johtavat vuoteen 2006, kun italialainen Luca Gnecchi Ruscone matkusti Afrikan mantereella. Hän vieraili vanhassa tavaratalossa, jonka hänen isoisänsä omisti elettyään Eritreassa vuosina 1930-1970. Vierailullaan hän löysi laatikollisen siirtomaatyylisiä aurinkolaseja, jotka oltiin tuotu Italiasta Afrikkaan 50 vuotta aikaisemmin. Elegantista tyylistä innostuneena hän alkoi myydä aurinkolaseja palattuaan Italiaan. Kysyntä oli valtavaa, ja vuonna 2007 Luca Gnecchi Ruscone perusti oman tuotemerkkinsä: L.G.R.

Silmälasien tuotantoa varten Luca Gnecchi Ruscone jäljitti alkuperäiset valmistajat ja vaali siten menneen ajan perinteistä käsityötä, jota ylläpidetään edelleen. Kaikki mallit valmistetaan käsityönä kokonaan Italiassa, mikä tekee jokaisesta kehyksestä ainutlaatuisen ja huippulaadukkaan tuotteen. Materiaalin valinta on valmistuksen ydin: parasta italialaista asetaattia, kestävien ja pitkäikäisten tuotteiden takaamiseksi.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo