Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
187 Tulokset

L.G.R. – menneiden aikojen eleganssia

L.G.R.-silmälaseissa ja -aurinkolaseissa Afrikan henkeäsalpaava kauneus ja italialaisen Rivieran erehtymätön kauneus sulautuvat toisiinsa ainutlaatuisella tavalla. Sillä L.G.R. Eyewear heijastaa tapahtumarikasta sukuhistoriaa Eritrean ja Italian välillä. L.G.R.:n perustaja on Lucca Gnecchi Ruscone. Hänen isoisänsä Rafaello Bini lähti 1930-luvulla Eritrean pääkaupaunkiin Asmaraan. Siellä hän avasi kaupan, jossa hän myi aluksi valokuvaustarvikkeita ja pian myös italialaisia silmälaseja ja aurinkolaseja. Hän pyöritti liiketoimintaansa pitkään ja menestyksekkäästi, ja tutustui Eritreassa jopa elämänsä rakkauteen, Ninaan.

L.G.R-silmälasit: tunteikkaan matkan hedelmä

Mutta vuonna 1974 maa ajautui sisällissodan kynnykselle, ja hallitus takavarikoi hänen kauppansa. Bini ja hänen vaimonsa palasivat raskain mielin takaisin Italiaan. Yli kolme vuosikymmentä jälkeenpäin, vuonna 2005, Eritrean hallitus antoi hänelle luvan palata maahan ja noutaa omaisuutensa. Hän otti tälle tunteikkaalle matkalle mukaansa lapsenlapsensa Lucca Gnecchi Rusconen – ja loi siten perustan L.G.R.-merkin synnylle.

Binin vanhaa kauppaa penkoessaan Ruscone löysi vanhan laatikon, joka oli täynnä vanhoja aurinkolaseja. Hän ihastui välittömästi jo pitkään unohduksissa olleen ajan kauniiseen muotoiluun. Ruscone otti laatikon mukaansa Italiaan, otti yhteyttä silmälasien alkuperäiseen valmistajaan ja loi pienen, ensimmäisen silmä- ja aurinkolasimalliston, joka vangitsi menneiden aikojen ajattoman eleganssin. L.G.R. oli syntynyt

L.G.R.-aurinkolasit: tähtien arvostamaa retro-viehätystä ja laatua

Nykyään L.G.R.-aurinkolasien ihailijoina on julkisuuden henkilöitä, kuten Marion Cotillard, Gigi Hadid, Prinssi William, Tom Cruise tai Cristiano Ronaldo – retrohenkiset mallit, kuten L.G.R. Reunion -aurinkolasit (tai L.G.R. Reunion -silmälasit) ovat erittäin suosittuja heidän keskuudessaan. Eikä syyttä: silmä- ja aurinkolasit valmistetaan kokonaisuudessaan käsin Italiassa – ja ainoastaan kolmen perheen toimesta, jotka taitavat tämän taiteenlajin mestarillisesti. He käyttävät mallien valmistukseen ainoastaan perinteisiä menetelmiä

Tilaa L.G.R.-mallit verkosta Mister Spexiltä – sinun etusi

Etsitkö elegantteja retroaurinkolaseja tai vintage-silmälaseja? Pitkäikäistä ja tyylikästä asustetta henkilökohtaiseen seikkailuusi? Mister Spexiltä löydät laajan valikoiman L.G.R.-silmälaseja ja L.G.R.-aurinkolaseja. Voit tilata silmälasisi verkosta Mister Spexiltä vuorokauden ympäri ja mukavasti kotoa käsin.

Mutta minkälaiset silmälasit sopivat minulle? Digisovituksemme avulla voit sovittaa lempimallejasi verkossa kolmiulotteisesti. Voit sovittaa silmälasejasi tai aurinkolasejasi tietysti myös livenä: lähetämme sinulle jopa neljät kehykset kotiisi, jossa voit sovittaa niitä kaikessa rauhassa. Saat 30 päivän palautusoikeuden.

• Lähes 150 L.G.R. Eyewear -aurinkolasimallia, joista valita • Ammattioptikkojemme hiomat linssit Berliinin verstaaltamme • Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksille, ilmainen palautus aurinkolaseille • 30 päivän palautusoikeus

Onko sinulla kysyttävää valikoimamme L.G.R.-silmälaseista tai palveluistamme? Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme milloin tahansa!

  10%

  Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

  Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

  Maksutavat

  Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

  Toimitustavat

  posti Logo

  Turvallinen ostospaikka

  Suomenvarmakauppa Logo