Burberry

Burberry
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
168 Tulokset

Burberry Mister Spexistä

Perinteisistä brittimerkeistä puhuttaessa on yksi, jota ei voi ohittaa: Burberry. Burberry ei ole uusi tuotemerkki markkinoilla: se valloitti muotimaailman monta vuotta sitten. Tuotemerkin perusti Thomas Burberry Basingstokessa Englannissa vuonna 1856. Se saavutti maailmanlaajuista suosiota Brittein saarilta Burberrys-nimellä.

Burberryn suosiossa merkityksellinen tekijä oli vuonna 1888 patentoidun gabardiinikankaan keksiminen. Kangasta käyttivät niin kuninkaalliset kuin brittiarmeijan komentajat ja Scottin ja Amundsenin etelänaparetkikuntakin. Vedenpitävää ja kulutuksenkestävää kangasta käytetään edelleen useissa erilaisissa vaatteissa.

Thomas Burberry ymmärsi aikaisin, että menestymiseen tarvittiin muutakin kuin kekseliäisyyttä ja käsityötaitoja. Ikonisen poplarin myyntiä kasvattaakseen brändi avasi uusia liikkeitä Englannissa ja ympäri Euroopan luoden näin alustan tuotemerkin kansainväliselle menestykselle. Brändi koki huonomman ajanjakson, jonka aikana se piti kiinni vanhentuneesta imagostaan. Se sai kuitenkin nopeasti takaisin paikkansa maailman johtavien luksusmerkkien joukossa. Yrityksen luova johtaja Roberto Menichetti käänsi yksinkertaisesti tunnetun skottiruutuisen vuoren nurinpäin ja loi siten muotitalon perinteisen tunnusmerkin. Siitä alkaen kuuluisa Burberry-ruutu on aina ollut selvästi näkyvissä. Useat elokuva- ja poptähdet ovat esiintyneet kuuluisassa Burberry-ruudussa auttaen tuotemerkkiä saamaan uutta suosiota.

Burberry on nykyään klassikkomerkki, joka ei koskaan poistu muodista. Sen tuotteissa yhdistyvät perinteinen ja moderni. Tuotemerkki on jo kauan ollut ajan hermoilla ja sen faneihin lukeutuvat sellaiset tähdet ja julkkikset kuin Justin Timberlake, David Beckham ja Madonna. Retro- ja nostalgia-trendin ansiosta ruutukuosi on jälleen kerran ehdottoman muodikas, eikä kuulu enää ainoastaan muotilavoille. Brittimerkki on laajentanut tarjontaansa kattamaan katumuodin, lasten vaatteet, hajuvedet ja asusteet. Nykyajan elämän muutoksista huolimatta Burberry on aina ollut uskollinen juurilleen – tuotemerkkinä, joka edustaa ehdotonta laatua ja design-standardeja.

  10%

  Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

  Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

  Maksutavat

  Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

  Toimitustavat

  posti Logo

  Turvallinen ostospaikka

  Suomenvarmakauppa Logo