Boutique

Lasit ja kaulakorut

Stella McCartney
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
56 Tulokset

Luonnollisen ikonisia – The Future of Eyewear

Klassisia. Ajattomia. Muoti-ikoni Stella McCartneyn ylelliset luomukset heijastavat esteettistä ajan henkeä, ja ne valmistetaan luonnollisista materiaaleista merkin kestävyysajattelulle uskollisesti: yli 50 % silmälasien valmistukseen käytettävistä materiaaleista on peräisin luonnollisista lähteistä. Stella McCartneyn omistautuminen kestävyydelle näkyy hänen kaikissa mallistoissaan, ja vastuu ja rehellisyys ovat osa modernin brändin eetosta.

Stella McCartney – ainutlaatuisia silmälaseja, jotka lumoavat

Kulttimerkin silmälasit yhdistävät tyylikkäinä, yksilöllisyyttä ja persoonallisuutta korostavina asusteina klassisen muotokielen mitä korkeimpiin laatuvaatimuksiin! Huippumuodikas ja aina ajan tasalla – Stella McCartney -silmälasit ovat ajattomia muotiklassikoita, jotka korostavat vaatimattomuudellaan mitä erilaisempia ilmeitä. Kukapa ei olisi vielä koskaan unelmoinut haute-couture-silmälaseista? Luonteenomaiset muodot ja leikkisät yksityiskohdat tekevät Stella McCartney -silmälaseista elegantteja katseenvangitsijoita, jotka todistavat hyvää makua. Geometriset muodot ja kaarevat kulmat edustavat ylellisiä asusteita ja ovat jokaisen fashionistan unelma.

Olipa kyse muodikkaista oversize-silmälaseista ilman vahvuuksia tai klassisista korjaavista silmälaseista, valikoima on rajaton. Stella McCartneyn poikkeukselliset, ekologiset silmälasimallit tarjoavat muodikkaana katseenvangitsijana täydellistä vaihtelua jokaiseen päivään. Mitä vielä odotat?

Etusi Mister Spexin asiakkaana

Tutustu valikoituihin designer-merkkeihin ja kauden ylellisiin tyyleihin ja lumoudu nimekkäiden valmistajien ylellisestä aurinkolasien, silmälasien ja moniteholasien valikoimasta. Korkealaatuisten Stella McCartney -silmälasien lisäksi tarjoamme sinulle laajan valikoiman muitakin designer-merkkejä, kuten Linda Farrow, Victoria Beckham ja Moncler. Etsitkö Stella McCartney -silmälaseja vahvuuksilla? Valmistamme sinulle suosikkimallisi niin, että voit nauttia myös korkeilla korjausarvoilla ihanteellisesta näkökyvystä ja maksimaalisesta aurinkosuojasta. Meillä teet ostoksia turvallisesti ja helposti kotoa käsin. Tarjoamme tinkimättömän laadun ja valmistamme uudet Stella McCartney –silmälasisi juuri sinun näköarvoillasi ja tarpeillasi optikkolaadulla ammattilaisverstaallamme.

Etkö osaa päättää mitkä Stella McCartney -silmälasit haluaisit? Kotisovituksessa sinulla on 7 päivää aikaa kokeilla suosikkimallejasi kotonasi ja tehdä päätös aivan rauhassa. Tilaa nyt uudet Stella McCartney -silmälasit vaivatta ja riskittä:

● Korkealaatuiset linssit sisältyvät hintaan

● Tilaus laskulle

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo