Ted Baker Silmälasit

Ted Baker
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
81 Tulokset

Tutustu Ted Baker -silmälaseihin Mister Spexillä

Hanki aina tyylikkäät silmälasit brittiläiseltä Ted Baker -merkiltä Mister Spexin valikoimasta. Jokaiset Ted Baker -merkin silmälasit on tulos huolellisesta työskentelystä ja yksityiskohtien vaalimisesta. Valikoimastamme löytyy monta eri tyyliä edullisiin hintoihin. Voit sovittaa laseja 3D virtuaalisovitusohjelmalla.

Luo oma ainutlaatuinen tyylisi: Ted Bakerin lasit Mister Spexiltä

Juuri sinulle sopivien lasien löytäminen on tärkeää – eikä sen tarvitse olla vaikeaa. Mielenkiintoisilla yksityiskohdilla, leikkisillä käänteillä ja erinomaisella laadulla Ted Baker -silmälasit takaavat sinulle tyylikkään ja huolitellun lookin joka päivä. Me Mister Spexillä olemme kehittäneet sujuvan ja tehokkaan prosessin, joka auttaa sinua löytämään unelmiesi Ted Baker -lasit nopeasti ja vaivattomasti. Näin se tapahtuu:

Käytä kätevää suodatintoimintoa

Selaa Ted Baker -valikoimaamme ja tutustu eri muotoihin, väreihin ja yksityiskohtiin. Sivun vasemmalta puolelta löydät monia eri tapoja rajata hakuasi. Voit nopeasti rajata pois vaihtoehtoja, jotka eivät sovi etsimiisi kehyksiin. Voit esimerkiksi etsiä kehyksiä hinnan, kehyksen leveyden, materiaalin, kehyksen värin tai linssin muodon perusteella. Jos sinulla on mielessä minkälaiset unelmalasisi ovat, suodatintoiminto helpottaa hakua huomattavasti.

Löydä sinulle sopivat lasit nopeasti: käytä kasvojen muoto -suodatina

Jos et ole varma minkälaiset lasit sopivat sinulle – tai haluat kokeilla jotain uutta – kasvojen muoto -suodatin on täydellinen apuväline. Määritä ensin minkä muotoiset kasvot sinulla on: pyöreät, soikeat, sydämenmuotoiset tai neliönmuotoiset. Sivun vasemmalla puolella olevasta palkista klikkaamalla voit valita kasvojen muodon. Tämän jälkeen näet kaikki Ted Bakerin sinulle sopivat silmälasit.

On aika kokeilla laseja!

Ja mikä parasta, sinun ei tarvitse lähteä minnekään tehdäksesi sen! Innovatiivisenvirtuaalisovituksen ansiosta voit heti kokeilla miltä sinulle valitut lasit näyttävät kasvoillasi. Ota vain kuva itsestäsi tietokoneesi webbikameralla, älypuhelimella tai tabletilla. Voit myös ladata jo olemassa olevan kuvan. Kuvan avulla näet, mitkä Ted Baker -silmälasit sopivat sinulle parhaiten.

Jos tämä tuntuu vieraalta, voit aina tilata useammat kehykset kotiin sovitettavaksi seitsemän päivän ajaksi, jotta voit rauhassa kotona sovittaa laseja peilin edessä.

Näiden toimintojen ja palveluiden avulla tarjoamme sinulle parhaan mahdollisuuden löytää täydelliset Ted Bakerin lasit.

Ted Baker -lasit omilla voimakkuuksilla

Kaikki Ted Baker -silmälasit toimitetaan korkealaatuisilla linsseillä. Tilausprosessin aikana voit halutessasi syöttää omat korjausarvosi tilaukseen. Kokeneet, asiantuntevat optikkomme asentavat linssisi haluamiisi kehyksiin vastaten täydellisesti sinun silmiesi tarpeita. Voit valita myös lisäominaisuuksia linsseihisi, jotta saat juuri sellaiset lasit kuin haluat.

Edulliset hinnat, ilmainen toimitus ja paljon muuta – Mister Spexillä

Täydellisten, juuri sinulle tehtyjen Ted Baker -silmälasien löytäminen on vaivatonta, kun teet ostoksesi Mister Spexillä. Jos kuitenkin jostain syystä lasit eivät miellytä, voit aina palauttaa ne 30 päivän kuluessa ja saat rahasi takaisin. Ostaessasi meiltä sinun ei tarvitse pelätä riskejä, vaan voit vain nauttia hyvästä palvelusta ja nopeasta toimituksesta.

Ei ole mitään syytä viivytellä. Hanki korkealaatuiset, sinulle räätälöidyt silmälasit, joista voit nauttia pitkän aikaa. Tässä on vielä pikainen kertaus miksi sinun kannattaa tilata Ted Baker -silmälasit Mister Spexiltä:

  • Edulliset hinnat kaikista Ted Baker -laseista

  • Korkealaatuiset linssit optikkojemme asentamina

  • Ilmainen toimitus ja palautus yli 49 euron arvoisille tiluksille

  • 30 päivän rahat takaisin -takuu

  • Virtuaalinen sovitus helpottamaan valitsemista

  • Asiantunteva asiakaspalvelu auttaa aina tarvittaessa

Tuo esiin oma tyylisi Ted Bakerin laseilla. Tilaa omasi Mister Spexiltä jo tänään.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo