Aurinkolasit

Kokoontaittuvat aurinkolasit

Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
1 Tulos

Tutustu kokoontaitettaviin aurinkolaseihin Mister Spexillä

Kokoontaitettavat aurinkolasit ovat täydellinen valinta kaikille kiireisille, aktiivisille ja seikkailunhaluisille ihmisille. Erittäin helposti mukana kulkevat, mutta samalla kestävät kokoontaitettavat aurinkolasit ovat hyvin käytännölliset ja näppärät, jonka lisäksi ne on varustettu UV-suojalla, jota kaikki tarvitsevat. Voit helposti säilyttää niitä niiden omassa ainutlaatuisessa pienessä kotelossa, tilaa säästäen, kun ne samalla pysyvät aina lähelläsi. Sijoita tyylikkäisiin, kauniisti istuviin kokoontaitettaviin aurinkolaseihin suoraan Mister Spexiltä , jonka voit ottaa mukaasi minne vain.

Löydä täydelliset kokoontaitettavat aurinkolasit Mister Spexiltä

Mister Spexillä on fantastinen nettivalikoima kokoontaitettavia aurinkolaseja edullisiin hintoihin. Löydät aurinkolasit monissa eri tyyleissä ja väreissä aina parhaiden myydyistä merkeistä kuten Ray-Ban, Persol ja Superdry uusimpiin tulokkaisiin.

Kaikki kokoontaitettavat aurinkolasimme ovat parasta laatua ja niiden linsseissä on heijastamaton pinnoite. Jos etsit vielä enemmän suojaa – etenkin häikäisyltä ja heijastuksilta joko ajaessa autoa tai venettä - voit hankkia taitettavat aurinkolasit polarisoiduilla linsseillä.

Jos tarvitset reseptilinssit kokoontaitettaviin aurinkolaseihisi, Mister Spexillä on monia loistavia vaihtoehtoja eri malleissa, aina Wayfarerista pyöreisiin kehyksiin. Reseptilinssit ovat valmistettu ammattitaidolla sinulle Mister Spexillä. Voit valita kolmen eri sävytysvaihtoehdon välillä ilman lisäkuluja, sekä voit päivittää linssisi fotokromaattisiksi linsseiksi, jotka tummenevat kirkkaan valon vaikutuksesta.

Sovita kokoontaitettavia aurinkolaseja

Uusien aurinkolasien valitseminen on vain muutaman klikkauksen päässä Mister Spexillä. Meidän virtuaalinen sovitusohjelmamme on käytännöllinen ja nopea. Tarvitset vain kuvan itsestäsi aloittaaksesi. Lataa jo olemassa oleva kuva tai ota uusi webbikamerallasi tai älypuhelimellasi. Näet heti miten hyvin kokoontaitettavat aurinkolasit Mister Spexin valikoimasta sopivat sinulle.

Tilaa kokoontaitettavat aurinkolasit netistä Mister Spexiltä

Erittäin käytännölliset, kokoontaitettavat aurinkolasit ovat loistava valinta. Tulet ihastumaan siihen miten tyylikkäät ne ovat look, miten mukava niitä on käyttää ja etenkin miten pieneen tilaan ne mahtuvat. Osta tyylikkäät ja kestävät kokoontaitettavat aurinkolasit suoraan Mister Spexiltä ja nauti monista eduista kuten:

  • Loistavat hinnat merkkikehyksille

  • Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu

  • Innovatiivinen ja käytännöllinen sovitusohjelma

  • Ilmainen toimitus yli 49 euron arvoisille tilauksille

  • 30 päivän palautusoikeus

Suunniteltu vastaamaan modernin elämän haasteisiin, kokoontaitettavat aurinkolasit ovat täydellinen asuste kesäisiin päiviin samalla kun ne suojelevat silmiäsi. Tilaa juuri sinulle sopivat lasit netistä Mister Spexiltä.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo