Neonväriset aurinkolasit

Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
522 Tulokset

Neonväriset aurinkolasit Mister Spexiltä

Neonväriset aurinkolasit ovat täydellinen tapa erottua joukosta. Niiden kirkkaan iloiset värit sopivat loistavasti mukaan lomalle, juhliin tai oikeastaan mihin vain. Mister Spexiltä löydät laajan valikoiman neonvärisiä aurinkolaseja, joten löydät varmasti juuri sinulle sopivat lasit.

Minkälaiseen asuun neonväriset aurinkolasit sopivat? Mihin vain! Ne ovat loistava valinta farkkuasuun, puvun kontrastiksi tai yhdistettäväksi neonväristen vaatteiden kanssa. Voit myös avata neonvärisen vartalomaalin asun täydentämiseksi. Sen lisäksi, että näytät hyvältä, lasit suojaavat silmiäsi auringon säteilyltä ja vähentävät ärsyttäviä heijastuksia, joita esiintyy erittäin aurinkoisena päivänä.

Sinun kannattaa tehdä ostoksesi Mister Spexillä monesta syystä. Ensinnäkin aurinkolasien löytäminen on helppoa; käytä vain virtuaalista sovitusohjelmaamme ja voit sovittaa kuinka monia aurinkolaseja tahansa. Lataa vain kuva itsestäsi tai ota kuva webbikamerallasi, niin voit virtuaalisesti sovittaa laseja kasvoillesi. Tämän lisäksi toimitus on ilmainen tilauksille, joiden arvo ylittää 49 euroa.

  • ¹Jopa 50 % alennus koskee valikoituja kehyksiä ja aurinkolaseja (vahvuuksilla ja ilman). Tarjous on voimassa 6.3.2024 asti osoitteessa www.misterspex.fi tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Emme maksa alennuksen arvoa käteisenä. Alennusta ei voi käyttää Mister Spexin ostoehdoissa mainittuihin poissuljettuihin merkkeihin. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Alennuksen kaupallinen markkinointi on kiellettyä. Katso lisätietoja Mister Spexin ostoehdoista.
10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo