Neonväriset aurinkolasit

Neonväriset aurinkolasit

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Neonväriset aurinkolasit

(124)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/124

Neonväriset aurinkolasit Mister Spexiltä

Neonväriset aurinkolasit ovat täydellinen tapa erottua joukosta. Niiden kirkkaan iloiset värit sopivat loistavasti mukaan lomalle, juhliin tai oikeastaan mihin vain. Mister Spexiltä löydät laajan valikoiman neonvärisiä aurinkolaseja, joten löydät varmasti juuri sinulle sopivat lasit.

Minkälaiseen asuun neonväriset aurinkolasit sopivat? Mihin vain! Ne ovat loistava valinta farkkuasuun, puvun kontrastiksi tai yhdistettäväksi neonväristen vaatteiden kanssa. Voit myös avata neonvärisen vartalomaalin asun täydentämiseksi. Sen lisäksi, että näytät hyvältä, lasit suojaavat silmiäsi auringon säteilyltä ja vähentävät ärsyttäviä heijastuksia, joita esiintyy erittäin aurinkoisena päivänä.

Sinun kannattaa tehdä ostoksesi Mister Spexillä monesta syystä. Ensinnäkin aurinkolasien löytäminen on helppoa; käytä vain virtuaalista sovitusohjelmaamme ja voit sovittaa kuinka monia aurinkolaseja tahansa. Lataa vain kuva itsestäsi tai ota kuva webbikamerallasi, niin voit virtuaalisesti sovittaa laseja kasvoillesi. Tämän lisäksi toimitus on ilmainen tilauksille, joiden arvo ylittää 49 euroa.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10% alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo