Ray-Ban - Kaikki koot

Ray-Ban Clubmaster

Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
19 Tulokset

Tyyli, joka ei mene koskaan pois muodista: Ray-Ban Clubmaster -aurinkolasit

Ray-Ban on yksi tunnetuimmista aurinkolasimerkeistä ja yksi sen ikonisimpia tuotteita on Ray-Ban Clubmaster. 1950-luvulta inspiraationsa saaneet Ray-Ban Clubmaster -aurinkolasit ovat tyylikkäät ja omintakeiset , mikä edustaa ajattomuutta ja retromuotia. Valitse suosikki kehyksesi, linssien koko ja linssien väri, josta syntyy tyylisi sopivat Ray-Ban Clubmaster -aurinkolasit. Nauti auringosta tyylillä - Clubmaster-aurinkolasit Mister Spexiltä.

Ray-Ban – tyylikäs valinta kaikille

Ray-Ban Clubmaster -aurinkolasit ovat muodikkaat ja aina tyylikkäät, mutta nämä korkealaatuiset aurinkolasit ovat myös tärkeät silmien terveydelle. Pidä haitalliset UV-säteet pois silmistäsi laadukkailla Mister Spexin aurinkolaseilla. Sävytetyt linssit suojaavat silmiä auringon säteiltä, antaen sinun nauttia auringosta oikealla tavalla. Oikeiden Ray-Ban Clubmaster -kehysten löytäminen riippuu omasta maustasi; minkälaiset linssit sopivat kasvoillesi ja mitä tyyliä haet. Mister Spex auttaa tässäkin, sillä meidän virtuaalinen sovitusohjelmamme ja erinomainen asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan.

Mister Spexillä Ray Ban Clubmasters -aurinkolasit on saatavilla kahden kokoisena, small (49mm) ja large (51mm), ja ne on saatavilla reseptilinsseinä. Etsitkö mustia laseja, jotka sopivat minkä tyylin kanssa tahansa? Vai metsästätkö jotain hieman leikkisämpää, kuten peililinssejä sinisissä kehyksissä? Voit olla varma, että korkealaatuiset linssit yhdistettynä oikeisiin aurinkolaseihin sopivat ainutlaatuiseen tyyliisi, sillä valikoimassamme on kattava määrä eri vaihtoehtoja Ray-Ban Clubmaster -aurinkolaseille.

Etkö ole varma miltä ne näyttävät päälläsi? Kokeile laseja netissä!

Jokainen kasvojen muoto on erilainen, minkä vuoksi Mister Spexillä onkin käytännöllinen kasvojen muoto -suodatin, joka helpottaa oikeiden lasien löytämistä.Me Mister Spexillä olemme myös ottaneet huomioon aurinkolasien sovitusprosessin. Meidän virtuaalinen 3D-sovitusohjelmamme näyttää, miltä Ray-Ban Clubmaster -aurinkolasit näyttävät kasvoillasi – ja tämä näkymä on vain muutaman klikkauksen päässä. Lataa vain jo olemassa oleva kuva tai ota uusi webbikameralla tai älypuhelimella. Valitse sitten mitä Ray-Ban Clubmaster -aurinkolaseja haluat sovittaa, aseta virtuaaliset lasit kuvaan ja valmista, näet heti mitkä aurinkolasit ovat parhaat sinulle. Voit myös jakaa kuvan Facebookissa ja pyytää ystäviesi mielipidettä.

Jos et kuitenkaan olisi tyytyväinen uusiin laseihisi niiden saavutua, Mister Spex tarjoaa reilun 30 päivän palautusoikeuden, sekä ilmaisen toimituksen ja palautuksen yli 49 euron arvoisiin tilauksiin.

Tee aurinkolaseista tarpeisiisi sopivat reseptilinsseillä

Kaikki Mister Spexiltä ostetut aurinkolasit toimitetaan laatulinsseillä. Nämä linssit ovat käsitellyt; niissä on UV-suoja sekä heijastamaton pinnoite.. Ne suojaavat silmiäsi tehokkaasti auringon vaarallisilta UV-säteiltä ja ne on saatavilla monissa eri väreissä, jotta jokainen voi löytää omaan tyyliinsä sopivan värin. Lisämaksusta voit myös tilata polarisoidut linssit. Polarisoidut aurinkolasit eivät suojaa vain haitallisilta UV-säteiltä, vaan ne estävät myös häikäisyä ja heijastuksia, jotta voisit saada parhaan mahdollisen näkökentän myös kirkkaimpina päivinä.

Mister Spex tarjoaa myös ajattomat Ray-Ban Clubmaster -aurinkolasit reseptilinsseillä, joten jos et halua pitää piilolinssejä, näillä laseillä näet ja näytät tyylikkäältä kesäpäivinä. Jos valitset linsseihin voimakkuutesi, on sinulla myös mahdollisuus tilata itsestään tummuvat (fotokromaattiset) linssit. Fotokromaattiset linssit vaihtavat väriä riippuen niihin osuvan valon määrästä, jonka ansiosta sinulla on aina tarpeeksi suojaa liialliselta valolta. Linssit vaihtavat sävyä hitaasti ja luonnollisesti samalla kun ne suodattavat 100% UVA- ja UVB-säteitä, tehden niistä erinomaisen vaihtoehdon.

Hanki Ray-Ban Clubmaster -aurinkolasit netistä Mister Spexiltä

Miksi ostaa Ray-Ban Clubmaster -aurinkolasit Mister Spexiltä? Tässä on vain muutama hyvä syy:

  • Ilmainen toimitus ja palautus yli 49 euron arvoisille tilauksille

  • Kaikki paketit ovat seurantanumerollisia, joten tiedät tarkkaan missä uudet lasisi milloinkin kulkevat

  • Vastinetta rahoille

  • 30 päivän rahat takaisin -takuu

  • Meidän virtuaalinen sovitusohjelmamme takaa, että valitset oikeat kehykset, jotka korostavat kasvojesi piirteitä

  • Korkealaatuiset, käsitellyt linssit UV-suojalla ja heijastamattomalla pinnoitteella sisältyvät hintaan

  • Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiin

Nauti auringosta ajattomien ja vintage-henkisten Ray-Ban Clubmaster -aurinkolasien kanssa. Tilaa omasi netistä Mister Spexiltä jo tänään!

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo