Ray-Ban - Kaikki koot

Ray-Ban Justin

Päivitä tyylisi Ray-Banin Justin-aurinkolaseilla

Jos haluat aurinkolasiesi näyttävän extratyylikkäiltä ja auttavan sinua näkemään paremmin kirkkaina päivinä, Ray-Banin Justin-aurinkolasit ovat oikea valinta sinulle. Ray-Banin Wayfarerista inspiraationsa saaneena mallina, mutta hieman isompana kokona, tämä neliskulmainen kehys on tarkoitettu moderniin ja rohkeaan lookkiin. Ray-Banin Justin-aurinkolasit takaavat sinulle elegantin ja nuorekkaan tyylin.

Tilaa tarpeitasi vastaavat Ray-Banin Justin-aurinkolasit Mister Spexiltä

Ray-Banin Justin-kehykset ovat hyvin laadukkaat, mikä onkin Ray-Banin todellinen vahvuus upeiden mallien lisäksi, jotka tuovat tyyliä jokaiseen asuusi. Ray-Banin Justin-aurinkolasit Mister Spexiltä on saatavilla kahdessa koossa; Small (51mm) ja Classic (54mm), ja molemmat kehykset ovat kevyet ja mukavat kantaa. Valitse Ray-Banin Justin-aurinkolasit laajasta valikoimasta, joka sisältää eri linssi- ja väriyhdistelmiä Mister Spexiltä. Investoi aurinkolaseihin, jotka toimivat eri asujen kanssa, kuten perinteinen musta kehys yhdistettynä vihreisiin linsseihin. Tai mikset kokeilisi jotain rohkeampaa, kuten punaiset tai siniset peililinssit yhdistettynä Justin-kehyksiin? Valitsit sitten minkä tyylin tahansa, Mister Spexillä on oikeat aurinkolasit, jotka sopivat persoonalliseen tyyliisi.

Tarvitsetko aurinkolasit voimakkuuksilla? Tämäkään ei ole ongelma Mister Spexillä.

Mister Spexillä Ray-Banin Justin-kehyksiin on mahdollista teetättää linssit omilla korjausarvoilla. Voit myös valita päivittää linssit fotokromaattisiin linsseihin, jotka tummuvat hitaasti kirkkaassa ympäristössä. Reseptilinsseihin on mahdollista saada myös toinen lisävaihtoehto: upeat polarisoidut linssit, jotka minimoivat häikäisyä ja lisäävät näin käyttömukavuutta huomattavasti, etenkin vaativissa olosuhteissa – kuten autoa ajaessa tai ulkona urheiltaessa. Uusilla Ray-Banin Justin-aurinkolaseilla näytät hyvältä joka päivä, ja voit huoletta nauttia auringosta ja kirkkaasta näkökentästä, kun samalla näytät tyylikkäältä ja muotitietoiselta. Tulet ihastumaan Justin-aurinkolaseihin niin, ettet halua kesän koskaan päättyvän.

Sovita Ray-Banin Justin-aurinkolaseja netissä!

Haluatko sovittaa Ray-Banin Justin-aurinkolaseja? Voit tehdä sen heti missä vain Mister Spexin virtuaalisella sovitusohjelmalla. Ray-Banin Justin-aurinkolasit sopivat pääosin soikean ja neliön muotoisille kasvoille, mutta niitä voivat käyttää kaikki, jotka pitävät niistä. Sovita virtuaalisesti ja näet sopivatko lasit sinulle! Tarvitset vain ladatun kuvan, ja voit aloittaa. Voit sitten käyttää kuvaa ja nähdä mitkä värit ja mallit sopivat sinulle, ja voit myös vertailla malleja. Mister Spexin sovitusohjelman käytön jälkeen voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin.

Osta aurinkolasit netistä helposti...sisältää ilmaisen toimituksen ja palautuksen Mister Spexillä

Kaikki Ray-Banin Justin-aurinkolasit Mister Spexillä myydään kilpailukykyisiin hintoihin ja täydellä UV-suojalla, joka suojaa silmiäsi auringon haitallisilta säteiltä. Tämän lisäksi saat ilmaisen toimituksen yli 49 euron arvoisiin tilauksiin aina tilatessasi Mister Spexiltä. Uudet aurinkolasisi saapuvat pian seurantanumerollisessa paketissa. Ja jos olet muuttanut mielesi, ei hätää! Palautat vain tilauksesi 30 päivän sisällä ja saat rahasi takaisin. Aurinkolasien ostaminen netistä on helppoa ja nopeaa Mister Spexillä. Ennen kuin huomaatkaan, näytät upealta uusissa aurinkolaseissasi.

Osta seuraavat aurinkolasisi vaivatta

Ray-Banin Justin-aurinkolasit ovat suositut ja edustavat modernia tyyliä, joka on muokattavissa omia tarpeitasi vastaavaksi Mister Spexillä. Mister Spexiltä saat edullisesti ja helposti laadukkaat aurinkolasit. Tulet olemaan tyytyväinen kokemukseen... ja miten hyvältä näytätkään! Tässä vielä syyt miksi:

  • Loistavat hinnat merkkikehyksille

  • Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu

  • Innovatiivinen ja käytännöllinen sovitusohjelma

  • Ilmainen toimitus yli 49 euron arvoisille tilauksille

  • 30 päivän palautusoikeus

Tutustu Mister Spexin valikoimaan ja nauti huolettomasta tyylistä Ray-Banin Justin-aurinkolasien avulla. Tilaa omasi jo tänään!

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo