Puiset aurinkolasit

Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
54 Tulokset

Muotikannanotto puisilla aurinkolaseilla

Yleensä kaikki aurinkolasit ovat metallisia tai muovisia, mutta kuinka usein näet puisia aurinkolaseja? Puukehyksillä voi tehdä todellisen muotikannanoton, ja kun ostat ne Mister Spexiltä, saat huippumerkkiset puiset aurinkolasit, josta edes lompakkosi ei pahastu. Käytä virtuaalista sovitusohjelmaamme, niin näet miltä kehykset näyttävät päälläsi ennen kuin ostat ne!

Erotu joukosta Mister Spexin puisilla aurinkolaseilla

Etsitkö ainutlaatuisia aurinkolaseja, jotka sopivat vaatetyyliisi? Kokoelmamme puisia aurinkolaseja takaa, että löydät juuri sinulle sopivat aurinkolasit, jotka korostavat omaa persoonallisuuttasi. Olivat ne sitten tehty täysin puusta tai yhdistelmä materiaaleista, puiset aurinkolasit tulevat seuraavilta merkeitä:

  • Wood Fellas

  • Ray-Ban

  • Diesel

  • Boss, ja monilta muilta.

Laajasta valikoimasta on helppo valita juuri sinun tyyliisi sopivat puiset aurinkolasit lisäämään asuusi mielenkiintoisen yksityiskohdan.

Katso miltä näytät puisissa aurinkolaseissa

Puisten aurinkolasien valitseminen on tärkeä päätös ja me voimme auttaasinua valinnassasi virtuaalisen sovitusohjelman avulla. Ohjelman avulla näet muutamalla klikkauksella miltä kyseiset aurinkolasit näyttävät päälläsi, ennen kuin menet kassalle. Ja sitä on helppo käyttää: lataa vain kuva itsestäsi tai käynnistä webbikamerasi, ja ohjelma sovittaa kehykset automaattisesti kuvan päälle.

Kun olet löytänyt täydelliset puiset aurinkolasit sovitusohjelman avulla, tiedämme, että haluat kokeilla niitä myös oikeasti. Meidän30 päivän palautusoikeutemme ansiosta, voit huoletta tilata haluamasi lasit kotiin. Jos kehykset eivät tunnu hyvältä, lähetä vain lasit takaisin meille 30 päivän sisällä ja palautamme rahat tilillesi. Ja voimme myös lähettää sinulle puiset aurinkolasisi suoraan. Mister Spexillä ostaminen on vaivatonta, yksinkertaista ja käytännöllistä.

Tutustu myös muihin vaihtoehtoihin puisille aurinkolaseillesi

Aurinkolasien tyyli on aina tärkeää, mutta linssit ovat yhtä ratkaisevassa osassa aurinkolaseja hankittaessa. Monet aurinkolaseistamme on tilattavissa voimakkuuksilla, mikä tarkoittaa, että linsseihin on hiottu sinun korjausarvosi. Täytä vain reseptitietosi tilauksen yhteydessä, ja me huolehdimme lopusta. Ja vaihtoehtosi eivät pääty tähän.

Voimakkuuksien lisäksi voit valita puisien aurinkolasien linsseihin sävytyksen . Etsit sitten jotain hillittyä tai enemmänkin huomiota herättävää, löydät oikeat sävytetyt linssit juuri sinulle. Vakiolinssimme ovat naarmujen ja iskujen kestävät, jotta ne säilyvät hyvinä pitkän aikaa. Mutta voit päivittää puisia lasejasi vielä paremmaksi.

Polarisoidut linssit aurinkolaseissasi ovat täydellinen valinta jos suunnittelet pitäväsi niitä ajaessa tai ulkona liikkuessa, sillä ne suojaavat silmiäsi liialta valolta ja häikäisyltä. Tai voit valita puisiin aurinkolaseihisi itsestään tummuvat linssit joissa on kaksi ominaisuutta yhdessä: ne ovat täysin värittömät kun olet sisätiloissa, mutta ne tummuvat suorassa auringonpaisteessa. Nämä fotokromaattiset linssit puukehyksissäsi ovat suuri etu niille jotka joutuvat jatkuvasti vaihtamaan sisä- ja ulkotilojen välillä aurinkoisina päivinä. >

Loistavaa palvelua Mister Spexiltä, alusta loppuun

Kun kaikki valinnat on saatu tehtyä, me tarjoamme yhä loistavaa palvelua. Me toimitamme ripeästi ja tarjoamme myös ilmaisen toimituksen kaikille tilauksille joiden arvo ylittää 49 €. Merkkivalmistajien puiset aurinkolasit huippuhintaan, kaikilla haluamillasi vaihtoehdoila – sekä ilmainen toimitus: mitä muuta voisit toivoa huippulaadukkailta aurinkolaseilta ja verkkokaupalta?

Tässä tiivistelmänä mitä saat pyytämättä kun tilaat Mister Spexiltä:

  • Ystävällinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu

  • Merkkilasit kilpailukykyiseen hintaan

  • Kätevä virtuaalinen sovitustyökalu

  • Linssit UV-suodattimilla ja heijastamton pinnoite tulevat vakiona jokaisissa tilaamissasi laseissa

  • Ilmaiset toimituskulut ja palautus kun tilauksesi Mister Spexiltä ylittää 49 €

Selaa puisten aurinkolasiemme kokoelmaa tänään; takaamme että löydät itsellesi juuri oikean parin!

  • ¹Jopa 50 % alennus koskee valikoituja kehyksiä ja aurinkolaseja (vahvuuksilla ja ilman). Tarjous on voimassa 6.3.2024 asti osoitteessa www.misterspex.fi tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Emme maksa alennuksen arvoa käteisenä. Alennusta ei voi käyttää Mister Spexin ostoehdoissa mainittuihin poissuljettuihin merkkeihin. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Alennuksen kaupallinen markkinointi on kiellettyä. Katso lisätietoja Mister Spexin ostoehdoista.
10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo