Näe digisovituksen avulla heti, mikä sinulle sopii.

Cubitts 
Herbrand HER-R BLA

Väri: MustaEi varastossa
Kehyksen leveys (mm)
130
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt asiakastilillesi nähdäksesi, sopiiko tämä kehys sinulle.
Hinta ilman vahvuuksiaSis. alv

149,95 €

Tämä tuote on valitettavasti tilapäisesti loppu.
Yli 15 vuoden kokemus alalta30 päivän avoin kauppa

Tuotteen yksityiskohdat

Nenäsillan leveys: 22 mm
Kehyksen leveys: 130 mm
Linssin korkeus: 40 mm
Linssin leveys: 45 mm
Sangan pituus: 145 mm

Tuotemerkki:
Cubitts
Tuotenumero:
6814790
Kehyksen väri:
Musta
Kehyksen materiaali:
Muovi
Muoto:
Pyöreä
Tyyppi:
Kokokehys
Jousisaranat:
Ei
Paino:
20g
Mahdollisuus moniteholinsseihin:
Kyllä

CUBITTS

Cubitts on Lontoon King’s Crossissa vuonna 2013 perustettu moderni silmälasimerkki. Cubittin veljesten teknisen nerokkuuden innoittamana merkkiä vie eteenpäin usko siihen, että silmälasien on oltava muunneltavia esineitä. Britit ovat sitoutuneet muotoilun, toiminnallisuuden ja tyylin fuusioon. Jokainen kehys on valmistettu käsin niin, että sitä voi käyttää koko elämän ajan ja tarvittaessa ennemminkin korjata kuin korvata. Kuusiviikkoisen valmistusprosessin aikana jokainen kehys käy läpi noin 50 yksittäistä työvaihetta, mukaanlukien neljiä erillistä kiillotusvaihetta. Huipputeknologian ja perinteisen käsityötaiteen yhdistelmällä Cubitts mullistaa maailmanlaajuisen silmälasiteolisuuden omalla, rauhallisella tavallaan.

Kaikki kehykset valmistetaan asiantuntevien silmälasintekijöiden toimesta käsin toimivilla työkaluilla ja optiikka-alan erityiskoneilla. Riippumatta siitä, onko kyseessä valmiit silmälasikehykset vai mittatilaustyö, brändi käyttää tuotteissaan samoja materiaaleja ja työtapoja. Cubitts arvostaa erityisen paljon sitä, että kaikki tuotteet noudattavat samoja, korkeita laatuvaatimuksia. Jokainen kehys valmistetaan yksilöllisesti. Saavuttaakseen tämän tarkkuuden, brändi käyttää ihmisen ohjaamia koneita. Kaikki muut työvaiheet tehdään käsintoimivilla työkaluilla parhaan mahdollisen laadun ja koostumuksen saavuttamiseksi.

Asiakkaat voivat valita kehykset saatavuuden mukaan haluamassaan värissä. Lisäksi jokaiseen malliin on saatavilla aurinkolasiosa, joka kiinnitetään silmälaseihin, ja joka toimittaa aurinkolasien tehtävää. Cubitts käyttää silmälaseihinsa ainoastaan korkealaatuisinta saatavilla olevaa asetaattia (selluloosa-asetaattia).

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo