Näe digisovituksen avulla heti, mikä sinulle sopii.

District Vision 
KEIICHI Calm-Tech-Grey

Väri: HarmaaEi varastossa
Kehyksen leveys (mm)
134
Hinta
Sis. alv

218,95 €

Tämä tuote on valitettavasti tilapäisesti loppu.
Ilmaiset toimitukset tilauksille yli 49€ 30 päivän avoin kauppa

Tuotteen yksityiskohdat

Nenäsillan leveys: 17 mm
Kehyksen leveys: 134 mm
Linssin korkeus: 45 mm
Linssin leveys: 55 mm
Sangan pituus: 140 mm

Tuotemerkki:
District Vision
Tuotenumero:
6815042
Kehyksen väri:
Harmaa
Linssin väri:
Sininen
Peililinssit:
Kyllä
Kehyksen materiaali:
Muovi
Linssin materiaali:
Muovi
Muoto:
Neliö
Tyyppi:
Kokokehys
Jousisaranat:
Ei
Paino:
22g
UV400-suodatin:
Kyllä
Mahdollisuus moniteholinsseihin:
Kyllä

DISTRICT VISION

Englantilainen Tom Daly ja Saksan Kölnistä kotoisin oleva Max Vallot perustivat District Visionin vuoden 2015 joulukuussa. Ystävykset olivat tutustuneet toisiinsa yli 15 vuotta aikaisemmin Lontoon yliopistossa. Muutettuaan New Yorkiin Tom ja Max nauttivat elämästään täysin siemauksin. Mutta sitten heidän elämäänsä ravisutteli sarja ratkaisevia tapahtumia, joiden seurauksena he löysivät juoksun ja meditaation maailman.

District Vision tutkii ja kehittää apuvälineitä tietoisille urheilijoille ja valmistaa tuotteita, jotka ovat yhtälailla toiminnallisia kuin suoritusta parantaviakin. Brändi uskoo kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan urheilun suhteen sekä ajatukseen, että henkinen hyvinvointi on kaikenlaisen liikunnan perusta. District Vision kokeili siipiään jo vuonna 2013, kun se aloitti urheilulasiteknologian testaamisen ryhmällä juoksijoita. Käytännönläheisen palautteen ja japanilaisen insinööritaiteen yhdistelmänä syntyi juoksijoiden urheiluaurinkolasit. Ensimmäinen mallisto syntyi kantaen nimeä ”Keiichi”. Urheilijoille täydellisesti sopivien silmälasien tekijänoikeudet on suojattu, ja ne valmistetaan käsityönä Japanissa. Osana kokonaisvaltaista visiotaan brädni haluaa tarjota mahdollisuuden osallistua meditaatioon yhä useammalle juoksijalle ja aktiiviselle sielulle New Yorkissa. Lisäksi brändi tarjoaa erilaisia esitelmiä ja Mindful Athlete Programin (MAP), joiden hyväksi merkki tekee yhteistyötä molempien alojen johtavien opettajien kanssa.

Tällä hetkellä District Vision tarjoaa yhteensä kuusi erilaista silmälasimallia. Sen lisäksi valikoimaan kuuluu erityisiä ”Trail Running”-koteloita – koteloita, jotka sopivat maastojuoksuun luonnossa. Juoksijoille sopiva Nagata Speed Blade on esimerkiksi erittäin kevyt kehysrakenne nailonista ja titaanista. D+-linssi hiotaan ja kiillotetaan käsin Japanissa, mikä huolehtii ainutlaatuisesta näöstä erilaisissa olosuhteissa. Tämä malli on varustettu myös säädettävillä, hypoallergeenisesta kumista valmistetuilla nenätyynyillä ja titaaniytimellisillä sankojen päillä. District Vision kehittää kaikkia tuotteitaan jatkuvasti eteenpäin vastatakseen aina urheilijoiden urheilullisiin vaatimuksiin.

  10%

  Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

  Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

  Maksutavat

  Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

  Toimitustavat

  posti Logo

  Turvallinen ostospaikka

  Suomenvarmakauppa Logo